Kivártok az ügyfélkapu+ beállításával?
Figyelt kérdés
Elvileg 1 évig lesz, majd az is megy a levesbe.jan. 4. 08:55
21/24 anonim 

válasza:

Nekem mentett jelszavam van, azonnal feldobja, de utána visszavágja. A második azonosításig el sem jutok. A regisztrációt simán végigcsináltam, zöld pipa, törlőkód mentés, befejezés gomb. A fiók törléséről e-mailt kaptam. Szuper.
22/24 krwkco 

válasza:

Én azt tapasztaltam, hogy ha a jelszót (nem az autentikátor azonosítót) nem fogadja el, akkor egy másik fajta böngészővel tudok bejelentkezni. Pl. Edge és utána Firefox.
Valamit a böngészőből vesz ez a hülye ügyfélkapu program. Hiába gépelem be jól a jelszót. Talán valami cookie-ból. Nem tudom, nem értek hozzá. Csak ez vált be a próbálgatás alapján. :-(
23/24 anonim 

válasza:

Nem, már épp itt volt az ideje, hogy a kurmányzat is belépjen a XXI. századba a kétfaktoros azonosítással.
24/24 anonim 

válasza:

#22 Megpróbáltam, ezzel sem ment. Én nem is tudok hibás jelszót vagy felhasználónevet írni, mert mentettet használok, a rendszer dobja fel. Legutóbb azt írta ki, hogy ismeretlen hiba lépett fel, próbáljam újra. A környezetemben többen is így jártak, egyikük regisztrációját a kormányablakban csinálták, azóta sem tud belépni. Én megreklamáltam e-mailben, várom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!