Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnätok sěgíteni egy ilyen...

Tudnätok sěgíteni egy ilyen felhúzós zsebóra beállításában?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Azt tudom, hogy felhúzni a korona ide-oda mozgatásával lehet.

De azt már csak sejtem, hogy beállításhoz valameddig ki kell húzni a koronát, és >egy meghatározott< irányba (nem tudom, hogy szabad) kell akkor tekerni.

De ahogy látom, ez ráadásul a napokat is mutatja.

A jobboldali mutató - harmadik link - viszont nem tudom, hogy mit mutatna. Azt az egyet látom, hogy nem hónapnevek (eleve 7 állás van). Vagy mégis ahhoz lenne köze?

Nem akarnám tönkretenni, akár replika, akár nem. Ezért előre kérdezek inkább. 🙂

Most van életemben először a kezemben ilyen óra. Nem értek hozzá, s mivel nincs feliratozva, se típust, se márkát nem tudok. Ismeretlen hagyatékból maradt hátra.

ma 16:23
 1/2 A kérdező kommentje:

Arra az egyre rájöttem, hogy felül, a koronától bal ill. jobb oldara van neki 1-1 nagyon apró gombja (amiről azt hittem, hogy csak szegecsek), a napszámot a baloldalival be tudtam állítani.

A jobboldali gombra sajnos nem reagál... =( valami mintha átkattanna, de semelyik mutató se mozdul.

A korona viszont nem húzható ki. =/ Legalábbis enyhén próbáltam, de nem lehet, erősebben meg nem mertem.

Felhúzásra egyébként most elkezdett járni, de így nem tudom, hogy lehetne beállítani rajta az időt. =[

ma 16:38
 2/2 A kérdező kommentje:

😃Meglett a megoldás❕😁

A jobboldali "szegecs"gombot le kell nyomni, és úgy kell forgatni a koronát a felhúzás irányába.

ma 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!