Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha van olyan gyógyszerem...

Ha van olyan gyógyszerem konkrétan antidepresszánsom amit nem használtam el azt törvényesen el lehet adni pl netem? Vényköteles gyógyszerel ha már megvettem szabadon rendelkezem vagy ez olyan mint a drog és illegalis?

Figyelt kérdés

jan. 2. 12:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Még csak oda sem adhatod másnak, nem hogy eladni...
jan. 2. 12:30
 2/15 DK-s ***** válasza:

Figyuzz!

Ezt a xart nem véletlenül írták fel neked, tehát nem tartom jó ötletnek hogy nem kezdesz valamit azzal, amire felírták. A leírtakból arra következtetek hogy neked még nincs előzményed anti-depresszánsok terén, ezért nem is értem, hogy miért lőtt az orvosod, "ágyúval-verébre".

Kérd meg hogy írjon inkább 0,5mg-os Rivotrilt, 3x1 dózisban.

Jobban jársz.

jan. 2. 12:57
 3/15 DK-s ***** válasza:
És azt is látom, hogy az oldal elzárkózik a realitástól, és cenzúráz.
jan. 2. 12:58
 4/15 A kérdező kommentje:

Autizmus és kényszer gondolatok cselekedetek, depresszió,

Azért ennyire nem durva ha normálisan szeded megvaltoztattja a viselkedesed hosszú távon .

De jó így belegondolva ha veszélyes nem adom másnak ja

jan. 2. 12:58
 5/15 DK-s ***** válasza:

Tehát OCD.

És arra írt fel egy olyan gyógyszert, ami okozhat skizofréniát? Gratulálok neki!

Én nem vagyok orvos, ezért azt mondom neked, hogy kérd ki több orvos véleményét. Ez nem a betegségedet javítja, hanem a leszedálásoddal tüneti kezelést alkalmaz.

jan. 2. 13:02
 6/15 DK-s ***** válasza:

Egy kérdés:

Suicid hajlamod van?

jan. 2. 13:06
 7/15 A kérdező kommentje:

Nekem azért nem volt jó mert lelasultam tőle ,jó lenne ha nem dolgoznék csak otthon feküdnek segítene de így nem tudtam fojtatni.

De idővel megint kell majd valami pont azokon gondolkodom amit fentebb írtál rivotril állítólag jobb csak fel kéne íratni.

Ahogy lattom autizmusom mellet kb életem végéig kell majd valami legalábbis szünetekkel elege negatív élmény .

jan. 2. 13:10
 8/15 A kérdező kommentje:

6# az is van igen meg agresszív kitörések .

Meg hiper szexuális viselkedés amit amúgy pl elmulasztott ez a szer teljesen.

jan. 2. 13:11
 9/15 A kérdező kommentje:
Doki szerint amúgy ez egy közepes erejű szer akor milyen lehet az erős??
jan. 2. 13:14
 10/15 DK-s ***** válasza:

Mint már fentebb leírtam, ez a xar a leszedálásoddal a tünetek megnyilvánulását szünteti csak meg. Vagyis nevezhetjük "lexarom" tablettának. Beveszed, és úgy eltompulsz hogy még a saját kényszeredet IS lexarod. Minden mással együtt.

Próbáld meg a Rivotrilt. De abban az a veszélyes, hogy komoly függőséget képes kialakítani! Ha egy idő után beveszed, és a hatás már gyengébb, többet, vagy erősebbet AKARSZ!

Ne akarj!

Elégedj meg a csökkent hatással, az is több mint a semmi. Ha növeled a dózist, ahhoz is alkalmazkodni fogsz, és ismét növelsz. Ráadásul ha már nagy dózisban szeded, akkor a hiánya nagyon komoly elvonási tüneteket tud okozni. Tehát a szedést saját magadnak kell kontrollálni!

A suiciditás kérdésére nem válaszoltál. Vehetem igennek?

jan. 2. 13:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!