Ha van olyan gyógyszerem konkrétan antidepresszánsom amit nem használtam el azt törvényesen el lehet adni pl netem? Vényköteles gyógyszerel ha már megvettem szabadon rendelkezem vagy ez olyan mint a drog és illegalis?
10# voltak szuicid gondolataim most már kicsit jobb de úgy oszinte kilátásokat nem látok számomra az életben csak egyenlőre bírom a csapásokat.
Jelenleg heti 2 3 pialassal oldom meg de idővel kelleni fog valami anti is újra sajnos ez ilyen
Innentől én "elengedem" a kérdést.
Neked pszichológus kell, nem gyógyszer! Valaki, aki elnyeri a bizalmad, és megbeszélheted vele a problémáidat!
Nem pszichiáter! Pszichológus!
Rivotril sanax és tramadol tudom simán lehet adni venni kérdés az hogy ez így legális?
Csodálkozom milyen nyíltan lehet ezt.
Sajátom ja elég egyéni ahogy látom inkább nem adom el de maga a kérdés akor is jogos hogy jogilag ennek mi a tenyalassa?
Az van kérdező (ahogy előttem is írták) ez full illegális. De láthatod vannak ilyen oldalak stb drogokat, gyógyszert, mindent is lehet adni-venni de ha valakinek baja lesz lehet nyomozás indul és elkaphatnak. Ilyen ez a fekete piac :)
Ha törvényesen akarsz eljárni akkor add le a patikában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!