Milyen jogi lehetőségeim vannak abban az esetben, ha illegálisan megfigyelnek kamerával?
Van az utcában egy "haragosom" akivel volt egy nézeteltérésem és ezután ő kijelentette, hogy nem mehet az utcának abba a részébe ahol ő lakik, szóval ezentúl csak kerülővel mehetek munkába, boltba, stb..
Fel is jelentett azzal az indokkal, hogy én oda járok őt zaklatni.

“ Igaz, hogy megrongáltam, de minimális kárt okoztam és nem háborgatom, csak azért mentem oda, hogy megbeszéljük a dolgokat és bocsánatot akartam kérni tőle, de akkor ő már feljelentett. ”
Tehát mielőtt megrongáltad a tulajdonát is csináltál valamit, ami miatt feljelentett. Ezután te oda mentél és mikor megtudtad, hogy egy ember élt az alapvető jogával veled szembe, ezért te megrongáltad a tulajdonát.
Tehát összegezve, csináltál valamit ami miatt feljelentett. Ez után háborgottad őt és kárt okoztál neki. Szép mandarin vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!