Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen jogi lehetőségeim...

AzImi kérdése:

Milyen jogi lehetőségeim vannak abban az esetben, ha illegálisan megfigyelnek kamerával?

Figyelt kérdés

Van az utcában egy "haragosom" akivel volt egy nézeteltérésem és ezután ő kijelentette, hogy nem mehet az utcának abba a részébe ahol ő lakik, szóval ezentúl csak kerülővel mehetek munkába, boltba, stb..

Fel is jelentett azzal az indokkal, hogy én oda járok őt zaklatni.

jan. 1. 08:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#7 Igaz, hogy megrongáltam, de minimális kárt okoztam és nem háborgatom, csak azért mentem oda, hogy megbeszéljük a dolgokat és bocsánatot akartam kérni tőle, de akkor ő már feljelentett. Utána helyezte el úgy a kamerát, hogy az a közterületről is felvételt készítsen.
jan. 25. 20:32
 12/13 anonim ***** válasza:

“ Igaz, hogy megrongáltam, de minimális kárt okoztam és nem háborgatom, csak azért mentem oda, hogy megbeszéljük a dolgokat és bocsánatot akartam kérni tőle, de akkor ő már feljelentett. ”

Tehát mielőtt megrongáltad a tulajdonát is csináltál valamit, ami miatt feljelentett. Ezután te oda mentél és mikor megtudtad, hogy egy ember élt az alapvető jogával veled szembe, ezért te megrongáltad a tulajdonát.

Tehát összegezve, csináltál valamit ami miatt feljelentett. Ez után háborgottad őt és kárt okoztál neki. Szép mandarin vagy te.

jan. 25. 23:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem, a rongálás után kb. 10 nappal jelntett fel és ehhez hozzá csapta még a zaklatást is.
jan. 26. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!