Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A törvénymódosítással sikerül...

A törvénymódosítással sikerül vajon börtönbe zárni Till Tamás gyilkosát?

Figyelt kérdés

dec. 19. 15:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%

> "Jó vicc."

A jó vicc az, hogy valakinek a gyermekét meggyilkolták és a tettes megússza! Gondolom ha a te hozzátartozód lett volna, akkor is röhögtél volna. Nem kicsit szánalmasnak tartom ami itt és más fórumokon is zajlik. Úgy látszik, hogy az embereket nem az érdekli, hogy valakinek az élete brutális módon ki lett oltva, hanem az, hogy a törvény szerint fel kell menteni a gyilkost. Ez döbbenetes!

dec. 19. 21:03
 12/23 anonim ***** válasza:
38%

"A jó vicc az, hogy valakinek a gyermekét meggyilkolták és a tettes megússza!..."

Nem. Nem egyáltalán nem vicces, de azért vannak a törvények, hogy aszerint járjunk el a törvényszegőkkel szemben.

Legalábbis a jogállami büntetőeljárás szerint ez a helyzet.

Ha pedig valakit nem lehet megbüntetni a törvény szerint, azt ne büntessük meg.

Ha valaki ezzel nem ért egyet, ajánlom neki letelepedésre Észak - Koreát.

(ott már a csecsemőt is halálra lehet ítélni az idióta törvényeik alapján..)

Na ott kiélheti magát az ilyen mentalitású.

"Gondolom ha a te hozzátartozód lett volna, akkor is röhögtél volna."

Senki sem röhög a Till Tamás - ügyön, te gyökér!

DE ha a hozzátartozóm halna meg így, akkor se hagynám, hogy érzelmeim befolyásoljanak egy jogi kérdés eldöntésénél.

dec. 20. 05:46
 13/23 anonim ***** válasza:
63%
A jogszabály hibás! Pont ez az ügy mutatott rá. Ez már tényleg szánalmas, hogy foggal-körömmel ragaszkodtok a joghoz, de nem látjátok, hogy az alapjaiban rossz. Szerinted miért akar a kormány jogszabály módosítást? Miféle ember vagy te, hogy egy gyilkost hagynál szabadon járkálni, csakmert a jog szerint elévült az ügye?! Már ne is haragudj, de amit lenyilatkoztál az botrányos! Ha az én családtagomat ölték volna meg, akkor biztosan nem hagyna nyugodni, hogy a jog felmenti a gyilkosát. Ha neked ez a normális és ezt te tényleg el is fogadnád, akkor valami nagyon kerek a fejedben!
dec. 20. 07:44
 14/23 anonim ***** válasza:
37%

13 - as!

Na pont az ilyenek miatt kell jogot alkotni, mint te.

És azt betartani és betartatni.

"Ha az én családtagomat ölték volna meg, akkor biztosan nem hagyna nyugodni, hogy a jog felmenti a gyilkosát."

Ez mindent elmond arról, hogy ki veszélyes igazából a társadalomra és miért kell szabályokat alkotni.

dec. 20. 08:04
 15/23 anonim ***** válasza:
52%
A kormány is úgy gondolja, hogy ez nincsen rendben! A törvényalkotók is egyetértenek! Érdekes, hogy a jogszabályt azt tudod puffogtatni, de azt már nem veszed észre, hogy komoly hiba van benne. Majd amikor erre rámutat valaki, akkor még ő ellene akarsz jogot alkotni. Tudod minek hívják ezt a fajta gondolkodásmódot? Diktatúrának! Ha neked ez tetszik, akkor menj É-Koreába élni!
dec. 20. 08:12
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
És még én vagyok veszélyes a társadalomra, mert börtönbe akarok küldeni egy gyilkost. Hát az eszem megáll!!!
dec. 20. 08:14
 17/23 anonim ***** válasza:
55%

"de azt már nem veszed észre, hogy komoly hiba van benne. "

Milyen hiba, te szerencsétlen?

Az, hogy van benne elévülés?

Ez mindig is létezett, csak máshogy szabályozták.

Akármit is csinált a kormány, jogot nem egy ember "kedvéért" kell alkotni és csak jövőbeli tettekre alkalmazható.

A Till-ügyre nem.

dec. 20. 08:17
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
A Till ügy miatt van szükség a módosításra te szerencsétlen. Tudod, hogy a jövőben ne fordulhasson elő ilyen!
dec. 20. 08:19
 19/23 anonim ***** válasza:
37%

18 - as!

Az nem baj, hogy ezt írtam, hülyegyerek?

dec. 20. 08:23
 20/23 anonim ***** válasza:
52%
Érdekes, most hogy kifogytál az érvekből, hirtelen már egyet értesz. Az elején még a gyilkos pártját fogtad. Ez nekem nem normális, hogy valaki így váltogatja az álláspontját!
dec. 20. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!