Ez a Till Tamás ügy miért ilyen zavaros?
Nem zavaros az. Teljesen egyértelmű.
dec. 14. 22:32
Mindegy csak follyon vér!
ilyenek a magyarok lásd az egyest csak egy bűnbak kell mindegy hogy kicsoda
dec. 14. 22:34
Senki sem keresett bűnbakot. Akkor is ő követte el, ha ez neked nem tetszik.
dec. 14. 22:37
Meg kéne kérdezni Zagyva Györgyöt hátha tud valamit.
dec. 14. 23:48
Nem zavaros kérdező, te teszel fel zavaros kérdéseket az üggyel kapcsolatban.
dec. 15. 06:23
6/10 A kérdező kommentje:
Ok, én csak az elérhető infókból tájékozódom. Az alapján az F János 16 éves korában alkalmi munkát végzett egy Baja melletti tanyán, amikor cigizés közben meglátta és leszólította a biciklivel arra közlekedő Till Tamást. Egy fészerbe vagy műhelybe hátracsalta, ott valami miatt brutálisan meggyilkolta, majd elásta a holttestet és eltüntette a nyomokat. És mindezt úgy hogy a tanyán lévők közül (gondolom a tulaj/főnök és más munkások is ott voltak) senkinek nem tűnt fel mit művelt, nem vettek észre semmit, nem is keresték hogy miért nem megy dolgozni (gondolom nem 10 perc volt ez az egész). Ez azért nehezen hihető nekem.
7/10 A kérdező kommentje:
A másik hogy 20+ év távlatából honnan tudhatta hogy az öreg fószer, akinél diákként dolgozgatott, meg egy gyermekotthonbeli lakótársa, akivel állítólag nem is volt baráti viszonyban, évekkel ezelőtt meghaltak és rájuk kenhető a gyilkosság?
Részinformációkat ismersz, olvasd a legelejétől az egész sztorit:
[link]
Hogy miért most adta fel magát? Hát mert most találták meg a holttestet!
dec. 15. 09:55
"És mindezt úgy hogy a tanyán lévők közül (gondolom a tulaj/főnök és más munkások is ott voltak) senkinek nem tűnt fel mit művelt, nem vettek észre semmit, nem is keresték hogy miért nem megy dolgozni (gondolom nem 10 perc volt ez az egész). Ez azért nehezen hihető nekem."
Pedig ehhez nem kell sok idő, negyed óra elég lehetett neki. A holttest ott lett elásva, ahol Fehér János dolgozott, tehát nem hiányzott a munkából.
#7-es kérdésedre a válasz, hogy az ilyen infók azért ismerősök által el szoktak jutni a másikhoz.
dec. 15. 10:40
Szerintem Fehér megerőszakolta,megölte majd elfutott,W József megtalálta a holtestet,elásta,lebetonozta hogy nehogy őt gyanúsitsák.
dec. 17. 23:28
Kapcsolódó kérdések: