Aki volt már rágalmazás tárgyaláson, az hogyan zajlott?
Szóltam egy zaklató feleségének, azóta is fenyegetnek.
Most lesz a békéltető, de én nem kívánom bizonyítani, bevállalom a büntetést, meg a fél falut beidéztetni tanúnak. Írták vigyem a bizonyítékaimat is, pedig az első tárgyalás nem erről szól. Meg nem akarok évekig pereskedni, csak azt akartam szálljon le rólam, mások javasolták, szóljak a nőnek.
Meghallgatnak. Korábban az ilyesmi normálisan zajlott, ma nem tudom, attól is függ, ki a levezető (mármint milyen a mentalitása, ma már rengeteg alkalmatlan ember van ott).
Aki higgadtan, nem vádaskodva de a puszta tényeket sorolja, annak igazat adhatnak, különösen ha a másik fél nyilvánvalóan hazudik. Amúgy nem tárgyalás, meghallgatás. Célja a tárgyalás (jó drága) megakadályozása, ha lehet, olcsón. Éppen ezért kell a bizonyíték, ha van. De kifejteni is lehet. Mondom, tényeket állítva szabatosan és higgadtan. Aki vádaskodik és hőzöng, ritkán van igaza is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!