Ha büntetőeljárásban van olyan hogy a bűnös csak pénzbírságot kap?
Figyelt kérdés
Tehát bűnösnek találják és kap egy pénzbírságot.dec. 13. 18:16
2/6 anonim válasza:
Az intézmény neve: pénzbüntetés.
És persze.
Egy amúgy büntetlen előéletű holokauszttagadót vagy a bírósági végrehajtás során a munkavállaló adósa munkabérét le nem tiltó munkáltatót általában nem indokolt és célszerű hosszú börtönévekre ítélni.
3/6 A kérdező kommentje:
A pénzbírság bele kerül az erkölcsibe vagy lesz valamilyen nyoma az erkölcsiben?
dec. 13. 18:38
4/6 anonim válasza:
Engem bűnösnek talált a tiszt..akarom mondani faxopó bíróság, és kaptam 300 ezer Ft pénzbírságot. Ezzel belekerültem egy olyan kategóriába, hogy büntetlen előéletű, de már volt büntetve. Ne kérdezd mi az értelme, talán így nincs priuszom, és kaptam még egy esélyt a normális életre, de azért tudja a hatóság, hogy rosszfiú vagyok.
5/6 anonim válasza:
A penzbirsag nincs benne az erkolcsiben.
6/6 anonim válasza:
Így van, pénzbírság nem kerül bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!