Ha ittas vezetésért elveszik a jogsim, akkor till Tamás gyilkosa miért lehet szabad lábon?
És ne jöjjön itt nekem senki a jogszaballyal.... Én amíg nem csináltam semmit, nem okoztam sérülést és halált addig miért nem hagynak békén h ittam e vagy sem?
Illetve ha ilyen szigorú zéró tolerancia van akk egy gyilkos miért élhet szabadon és csinálhat azt amit akar?
Ittas vezetésért akkor veszik el a jogsidat, ha tetten érnek.
Till Tamás gyilkosát nem érték tetten, sőt a bűntett után 24 évvel kapták el.
"És ne jöjjön itt nekem senki a jogszaballyal..."
Márpedig a jogszabály miatt van így.
Ha üvöltve vered magad a földhöz, kérdező, akkor is így rendelkeznek a jogszabályok.
Jelzem, nagyon gyengeelméjűnek kell ahhoz lenned, hogy az ittas vezetést egy kalap alá veszed az emberöléssel.
"Én amíg nem csináltam semmit, nem okoztam sérülést és halált addig miért nem hagynak békén h ittam e vagy sem?"
De. Csináltál.
Ittasan vezettél = Megszegted a törvényt.
A különbség közted és Till Tomi gyilkosa között, hogy a tiéd nem évült el.
Te büntethető vagy, ő már nem.
Így jártál.
"Illetve ha ilyen szigorú zéró tolerancia van akk egy gyilkos miért élhet szabadon és csinálhat azt amit akar?"
Te összehasonlítod az összehasonlíthatatlant.
Kettőnek semmi köze egymáshoz, de ha ez nem jön le Neked, akkor van nálad baj a toronyban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!