Miért évülhet el egy gyilkosság? Ezt ki találta ki anno?
"Minket nem kérdeztek."
Dehogy nem. Benneteket kérdeztek először, amikor elhívtak szavazni, ti meg leadtátok a voksot a szagos dakotára és bandájára.
"De, 70 évesen is rettegjen attól, mert lopott. Miért ne?"
Te full kretén vagy. A fenyegetettség maga is büntetés, pláne, ha évtizedeken át fennáll, ami a társadalom számára is rossz irányba befolyásolhatja egy ember életét.
Ha szerinted egy tibi csoki ellopása miatt el kell járni fél évszázad múlva is, akkor téged kéne elsőként bezárni, de nem börtönbe, hanem elmegyógy intézetbe.
11.
Nekem mondod? Életemben nem szavaztam erre a tolvajbandára.
Nem kell lopni: problem solved. Ha meg ennyire zavarja, hogy mikor jön érte a fekete kocsi, jelentkezzen maga 70 év után, aztán fizesse ki azt az 5000 Ft pénzbüntetést, amit kapni fog, aztán megnyugodhat. Már megint kezdődik a bűnözők sajnáltatása. Leszarom, hogy retteg.
Erről az esetről eszembe jut egyik kedvenc íróm könyvsorozata, ahol a Halál egy megszemélyesített karakter. A főszereplőt újra és újra emlékezteti:
"Nincs Igazság. Nincsen más, csak Én vagyok."
Én értem, csak akkor most egy 40 körüli f@szi szabadon jár-kel (esetleg megint lekap a bicikliről egy 11 évest?)
Nagyon plafonon van az igazságérzetem:(((
Ja, Magyarország, én így szeretlek!!!!!!!!!!!!!
(Hol van és volt ebben a tetű kib...szott országban a gyermekvédelem, stb...???? EZ a kormány?)
Tegyük még hozzá, hogy különös kegyetlenséggel. Ácskapoccsal bántotta, kínozta, majd megölte. És akkor ez az ember szabadon járkál, munkát vállalhat, szavazati joga van, stb....:(((
Normális országban ebbe belebukna a kormány.
15
Ráadásul halottak nevét próbálta besározni, hogy a börtöntöltelék haverjának segítsen szabadulni. Miféle ember lehet az ilyen? Állítólag vállalkozó és családos ember. Vajon a fattyai is ilyen deviáns hulladékok lehetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!