Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki fizetik a szabadságomat...

Ki fizetik a szabadságomat jövőre ha én táppénzen vagyok már ebben az évben végig?

Figyelt kérdés
December 11 től már szabin lennék idén de sajnos le betegedtem.Tüdő gondozóban nem kapok csak január vagy februárra időpontot mert egyszerűen nincs orvos aki meg vizsgálna.A munkahelyemen viszont mindenkinek ki adják a szabit év végére ami bent maradt. Most attól félek ha nem megyek vissza dolgozni erre a pár napra akkor nem lesz ki fizetve a szabadságom jövő januárban mert táppénzen leszek.

dec. 5. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Aki akkor ha nem vagy táppénzen.
dec. 5. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Ilyenkor miért nem lehet TB visszatérítést igényelni? A sok pénzt elrakják, de cserébe nincsen szolgáltatás.
dec. 5. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Mészáros
dec. 5. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:
A szabadsagot elmeletileg atviszed jovore.
dec. 5. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Majd megkapod ha visszamentél.

Munka törvénykönyve 123.§ (3)

"A szabadságot, ha a munkavállaló oldalán felmerült ok miatt nem lehetett az (1) bekezdésben meghatározottak szerint kiadni, az ok megszűnésétől számított hatvan napon belül ki kell adni."

dec. 5. 11:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
dec. 5. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!