Redbull1977 kérdése:
2x hánytam ma,kicsit fáj a gyomrom nemvagyok túl jól,viszont reggel kellene mennem dolgozni,ha nem akarok táppénzre menni,mert elveszíteném az mozgóbérem. Ha holnapra kérnék 1nap szabadságot,nem lennének rám mérgesek? A 2év alatt 1x voltam táppénzen
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 20:25
1/4 anonim válasza:
REggel döntsd el. Lehet, hogy semmi bajod nem lesz. Ha nagyon muszáj, vsz a szabit jobban tolerálja a munkáltató.
2/4 anonim válasza:
Ha normálisak akkor megértik,de ez főnök függő.. várj reggelig mindenféleképpen.
3/4 anonim válasza:
Tudom, hogy nem mindig választás kérdése, de ezek nekem értelmezhetetlenek egy munkahely kapcsán (beteg vagy de dolgozni mész, hogy ne veszítsd el a mozgóbéred, szabadságot veszel ki betegállomány helyett, meg hogy mérgesek lennének-e, mert beteg vagy... nonszensz). Semmi jobb hely nem akad? El tudom képzelni mennyire jó lehet itt dolgozni... :-(
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos helyben semmi jó sincsen,nem a legjobb a társaság sem,plusz ha 1nap táppénzre megyek,elveszítek kapásból közel 70.000ftot ,plusz a szépkártyámat arányosan . Nem mintha olyan álom fizetés lenne,de ha meg ennel is kevesebbet kapnek,nem is tudnek mit kezdeni magammal,mandula mutet utan is 2het mulva mentem,pedig meg nemvoltam valami fenyesen es 2het tappenzre (betegszabis hozzateszem) kaptam netto 150.000ftot ,szoval ha nem muszaj nem hianyoznek :(
tegnap 04:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!