Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Reggel-este orrdugulás,...

Reggel-este orrdugulás, napközben vizes orrfolyás?

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy lassan fél éve reggel és este iszonyatosan eldugul az orrom. Napközben viszont csorog az orrom leginkább hő hatására (ha hidegből melegbe megyek vagy fordítva.) Az érdekes hogy nem normális orrváladék hanem csak víz szerű akármi, a család többi tagja is tapasztalja ezt időnként tehát nem csak én. Orvos szerint nem megfázás. Nincs semmi más tünetem, csak az esti-reggeli orrdugulás és napközbeni vizes orrfolyás. Mi lehet ez?

okt. 26. 06:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy a gyógyszertárban adtak rá orrcseppet, de az is kb semmit nem használ. Érzem hogy a torkomig lecsorog a csepp de ugyanúgy száraznak érzem az orrom és mint ami be van dugulva.
okt. 26. 06:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet allergia?
okt. 26. 07:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán változott körülöttem semmi. És csak idén nyáron kezdődött.
okt. 26. 08:31
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
Szerintem is allergia.
okt. 27. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!