Zinnatot kaptam orvostól (lázas voltam , torkom fájt) csütörtöktől szedem reggel este, orrdugulásra valamit ajanlani?
Figyelt kérdés
Meg immunrendszer erősítéshez is elfogadok tippeket. Gyakorlatozok gyerekek kozott igy kene valami immunrendszer erosites.szept. 14. 09:19
1/7 anonim válasza:
Orrdugulásra orrspray, valamint kamillával való gőzölögtetés is nagyon jó.
Immunrendszer erősítésére pedig megfelelő mennyiségű alvás, változatos étkezés, napi 2-3l folyadék. Ha ez megvan akkor bátran ajánlom mellé a Supradin termékcsalád vitaminjait.
2/7 anonim válasza:
Ja meg a testmozgás is fontos. Az lemaradt.
3/7 anonim válasza:
orrdugulásra orrspray, és/vagy Sinupret tabletta, vény nélkül kapható
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Mert orvos írt nyáron ispromosine-t ( lehet rosszul irtam nevet) de azt mondta kell kozdte kihagyas, de muszaj vagyok valahogy erositeni immunrendszerem. Esetleg méz citrom keveréke is jó immunerositokent? Neten olvastam róla
szept. 14. 11:13
5/7 Ypszilon1980 válasza:
Méz, citrom is jó, de nekem a legjobban a gyömbér jön be, lereszelem, forró vizet rá és megiszom, még az ízét is imádom, csak csíp, van aki ezt nem szereti.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tippeket amint beszedem a Zinnatot kezdem is ezeket.
szept. 14. 21:43
7/7 A kérdező kommentje:
Holnap este fog elfogyni gyogyszerem, még érzem a torkomat meg kicsit piros szerintetek vissza menjek orvoshoz lehetseges hogy nem volt eleg a gyogyszer?
szept. 15. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!