Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most volt a hétvégén, hogy...

Most volt a hétvégén, hogy nálam aludt a nő akivel randizom először, és reggel az volt, hogy pólóban kijött a budiról, kezében a bugyijával, és elájult a nappaliban. Azt mondta nem tudja mi az oka, még nem volt ilyen. Szerintetek titkolhat valamit?

Figyelt kérdés
nov. 5. 13:41
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
97%
Ezernyi oka lehet annak, hogy elájult. Az orvos mit mondott?
nov. 5. 13:42
 2/22 A kérdező kommentje:
Amúgy egy polcról lesodort mindent mikor elájult.
 3/22 A kérdező kommentje:
Na ez az, nem ment orvoshoz.
 4/22 anonim válasza:
96%
Megkérdezted, hogy miért?
nov. 5. 13:43
 5/22 A kérdező kommentje:
Mármint miért nem ment orvoshoz? Persze hogy beszéltem vele amúgy többször az egészről. Azért nem ment orvoshoz, mert jól van, ez volt az indoka. Azt hogy miért ájult el, igazából ő se tudja, nem tudhatja, kivéve ha titkol valamit... Nekem azt mondja, biztos csak leesett a vérnyomása.
nov. 5. 13:45
 6/22 A kérdező kommentje:
Ez a titkolás dolog, ez ragadt be nekem. Mert mi van ha tudja az okát, csak titkolja.
nov. 5. 13:46
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer én is elájultam a semmiből. Leesett a vérnyomásom, és egy pár másodpercig öntudatlan voltam. Felébredtem, nem éreztem rosszul magam, mentem tovább. Én se mentem dokihoz (az lett volna a felelős dolog, igen, de tényleg nem volt semmi bajom) és nem is történt ilyen se előtte, se utána.

Szóval nem hihetetlen a történet.

nov. 5. 13:48
 8/22 A kérdező kommentje:
Amúgy az volt a szerencséje, hogy lesodort a polcról mindent, mert emiatt néztem oda hogy mit csinál, és nem verte be a fejét, elkaptam.
nov. 5. 13:48
 9/22 A kérdező kommentje:
Hát 7-es, ha az történt a nővel, ami veled is történt, az lenne a legjobb verzió!
nov. 5. 13:49
 10/22 anonim ***** válasza:
88%

Ez velem is megtörtént. 😂 Elájultam a srácnál. Oka valószínű annyi volt, hogy nem igazán kínált meg üdítővel se semmivel abban a 8-9 órában és leesett a cukrom. Ettetek vacsorát vagy reggelit?

Nem tudom mi rosszat tudsz emögé látni vagy mit feltételezel. Rosszul lett, nem vagy valami normális ha ebben a hibát keresed.

nov. 5. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!