Most volt a hétvégén, hogy nálam aludt a nő akivel randizom először, és reggel az volt, hogy pólóban kijött a budiról, kezében a bugyijával, és elájult a nappaliban. Azt mondta nem tudja mi az oka, még nem volt ilyen. Szerintetek titkolhat valamit?
Jézus, kérdező, de paranoiás vagy… Én eléggé szédülős, ájulós vagyok, több partneremnél is történt már velem ilyen, és nem tudom pontosan megmondani, mikor mi van. Annyit tudok, hogy a vérnyomásom és a vércukorszintem könnyen le tud esni. Nincs ehhez köthető szervi betegségem, ilyen vagyok.
A polcról való lesodrást kétszer is említed, csak nem zokon vetted? Hát, bocs, hogy amikor az ember elveszti az eszméletét, nem tudja kisebb rumlival csinálni:-) Hihetetlen vagy, amúgy gőzöm sincs, milyen eltitkolt dologra gyanakszol.
Amikor az ember esik, akkor ösztönösen kapaszkodik. Én múltkor megbotlottam, és képes voltam a virágöntöző kannába belemarkolni, még jó hogy volt annyi eszem hogy elengedjem :D
Tényleg elég sokszor hozod fel azt, hogy lesodorta a polcot. Mi az oka?
De amúgy tényleg mitől félsz, mit titkol el ezzel kapcsolatban? :D
Fura kicsit, hogy neked elöbb jut ilyen eszedbe, mint hogy leesett a vérnyomása, vagy a vércukorszintje. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!