Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most volt a hétvégén, hogy...

Most volt a hétvégén, hogy nálam aludt a nő akivel randizom először, és reggel az volt, hogy pólóban kijött a budiról, kezében a bugyijával, és elájult a nappaliban. Azt mondta nem tudja mi az oka, még nem volt ilyen. Szerintetek titkolhat valamit?

Figyelt kérdés
nov. 5. 13:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell a legrosszabbra gondolni. Ahogy sokan írták, leeshetett a vérnyomása, vagy a vércukra. De ha már most kételkedsz a szavában és úgymond hazugsággal "vádolod", akkor szerintem hagyd ezt az egészet.
nov. 5. 14:02
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

Jézus, kérdező, de paranoiás vagy… Én eléggé szédülős, ájulós vagyok, több partneremnél is történt már velem ilyen, és nem tudom pontosan megmondani, mikor mi van. Annyit tudok, hogy a vérnyomásom és a vércukorszintem könnyen le tud esni. Nincs ehhez köthető szervi betegségem, ilyen vagyok.

A polcról való lesodrást kétszer is említed, csak nem zokon vetted? Hát, bocs, hogy amikor az ember elveszti az eszméletét, nem tudja kisebb rumlival csinálni:-) Hihetetlen vagy, amúgy gőzöm sincs, milyen eltitkolt dologra gyanakszol.

nov. 5. 14:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az ember esik, akkor ösztönösen kapaszkodik. Én múltkor megbotlottam, és képes voltam a virágöntöző kannába belemarkolni, még jó hogy volt annyi eszem hogy elengedjem :D

Tényleg elég sokszor hozod fel azt, hogy lesodorta a polcot. Mi az oka?

nov. 5. 14:10
 14/22 anonim ***** válasza:
56%
Úgy mekkúrtad elájult 😃
nov. 5. 14:13
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, igazifőnyeremény vagy kérdező... 🙄 Már most kezdi az ellenőrzést és a gyanakvást, bizalmatlankodást... Szegény csaj, remélem időben rájön, hogy mekkora lúzer vagy
nov. 5. 14:19
 16/22 anonim válasza:
100%
Ugyan mit titkolna? Ne félj nem csináltad fel! :DDD
nov. 5. 14:31
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy tényleg mitől félsz, mit titkol el ezzel kapcsolatban? :D

Fura kicsit, hogy neked elöbb jut ilyen eszedbe, mint hogy leesett a vérnyomása, vagy a vércukorszintje. :)

nov. 5. 14:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer én is elájultam. Egy lábast akartam levenni a főzőlapról, és lábasostól a padlón találtam magam. Fogalmam sincs, mi okozta.
nov. 5. 14:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt ilyen. Illetve általában ha éjjel elmegyek wc akkor is előfordul hogy leesik a vérnyomásom.
nov. 5. 15:25
 20/22 anonim válasza:
100%
Nekem te vagy fura, hogy miért vagy ilyen paranoiás.
nov. 5. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!