Kéthetente hetfonkent megyek a táppénzes papíromért. Viszont mától szabadságon a háziorvos. Nem szakad meg attól hogy nem vettem át és indul újra a két hét ugye?
Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 17:01
1/7 anonim válasza:
Én havi egyszer megyek , és akkor 2 db 2 hetes tp papirt kapok , nem szakad meg , folyamatos így is :)
2/7 anonim válasza:
Én is havonta szoktam kikérni, vagyis egyelőre még csak egy ilyen volt.
Egyebként ezt az OEP kell hogy utalja, ugye? Nem a munkáltató.
3/7 anonim válasza:
A szabadságon lévő orvosoknak szokott lenni helyettese,
4/7 A kérdező kommentje:
Helyettesehez bizonyos okok miatt nem szeretnék menni, ezért kérdeztem hogy ilyenkor nem szakad e meg.
1es köszönöm, akkor nem lesz gond.
2es Nekem a munkáltató a kifizetőhely szóval ő utalja a tpt.
2022. aug. 8. 17:21
5/7 anonim válasza:
A táppénzed folyamatos, nem szakad meg, nem ír ki, ha ezt nem beszéltétek meg előre.
Nekem még orvosváltás is történt a táppénzem alatt, 2 táppénzes papír között. Ment tovább.
6/7 anonim válasza:
Én is havi 1x kérem ki a 2x2 heti tp papíromat,és így viszem a munkáltatómhoz. Folyamatos a tp.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek 🙂
2022. aug. 8. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!