Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebben az esetben mit tehetek?

Ebben az esetben mit tehetek?

Figyelt kérdés
Kölcsön adtam egy csomó pénzt a testvéremnek, de nem tudta vissza adni és nem is torekedett rá. Így megegyeztem vele, hogy az örökölt családi ház részét rám iratja. (kb pont annyi volt a tartozás, ami a részét fedezi) az átiratás sikerült, de nem hajlandó kiköltözni. Mit tehetek ebben az esetben?
dec. 5. 09:52
 1/4 anonim válasza:
100%
Ingatlan kiürítésére pert indíthatsz.
dec. 5. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Nem úgy véled, hogy a bejárati ajtót fel kéne újítani? 🤗🤗

Holnap megy egy asztalos, leszedi és saaaajnos csak tavaszra ígéri a felújítását..

dec. 5. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Jahh, azt nem kérdeztem (nem tudom), hogy te is ott laksz-e. Ha igen, akkor az ajtó leszerelése nem játszik, marad a per.
dec. 5. 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha te vagy a kizárólagos tulajdonos és a tesódnak haszonélvezete nincs az ingatlanon, simán kiteheted, nem kell pereskedni, minek?

Ha oda szól a lakcímkártyája, akkor kényszerkijelentés és ennyi. Ha nem megy magától és már lezajlott a kényszerkijelentés, akkor szépen kihívod a rendőröket és ők majd kitessékelik.

dec. 5. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!