Ha egy elektronikai eszközt lefoglalnak akkor azt vissza lehet szerezni valahogy?
Figyelt kérdés
nov. 5. 01:58
1/11 anonim válasza:
Visszakapod, ha megszüntették az eljárást, és nincs további dolga a hatóságnak vele.
2/11 A kérdező kommentje:
És az mennyi idő?
nov. 5. 07:54
3/11 anonim válasza:
Változó. Hetek, hónapok. Ügytől függően évek is lehetnek.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet megsürgetni valahogy? Munkaeszköz lenne.
nov. 5. 10:37
5/11 anonim válasza:
#4 Nem kellett volna illegális dolgot csinálnod. Vegyél újat. Az bizony évekig ott lesz amíg nem zárják le a nyomozást vagy nem lesz vége a tárgyalásnak.
6/11 anonim válasza:
Ez így van, ahogy az 5 - ös mondja.....
Nálunk van lefoglalt számítógép és laptop a segédhivatalban, ami 5 éve ott van.... mert még mindig tart az ügy...
7/11 A kérdező kommentje:
Nem csináltam semmi illegálisat. Egy jó akaróm állandóan mindenért feljelentget de mivel már semmit nem vettek komolyan új szintre emelte a feljelentést. A rendőrök akik kijöttek megmondták hogy tudják hogy nem csináltam semmit de nem tehetik meg hogy nem folytatják le azeljárást mert minden feljelentést komolyan kell venniük akkor is ha tudják hogy ennél a nőnél hobbi hogy feljelentget.
nov. 5. 22:04
8/11 anonim válasza:
"Nem csináltam semmi illegálisat."
Mondod Te.
Szerencse, hogy azért ezt nem Te döntöd el.
Le kell foglalni mindent, ami elkobzás - vagyonelkobzás alá eshet, vagy amitől bizonyítékszerzés várható.
Majd visszakapod, ha nem lesz rá szüksége a hatóságnak.
9/11 A kérdező kommentje:
Te ott a foteledben biztosan jobban tudod hogy én mit csináltam és mit nem. Szerencse hogy nem te döntöd el hogy ki csinált valami illegálisat és ki nem mert fogalmad sincs mi van de te már eldöntötted.
nov. 6. 04:33
10/11 A kérdező kommentje:
Mese habbal. Köszönjük!
nov. 6. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!