Mit lehet kezdeni a hülyegyerekkel aki állandóan becsenget?
Van egy gyerek aki amikor elmegy a ház előtt kerékpárral akkor becsenget. Mire ráordítanék már a harmadik háznál van. Múltkor az anyját is elkaptam és elég keményen kiosztottam, de nem használt, csak csenget, napi többször.
A csengőt ki szoktam kapcsolni, direkt van neki külön kismegszakítója a karácsonyi, szilveszteri, húsvéti köszöntgetősök miatt. De nem lehet egész nap kikapcsolva tartani, lemaradtam múltkor is egy ajánlott levélről.
Mit lehet tenni azon kivül hogy a nyakára tekerem a biciklije vázát?
Ezért csenget, mert te pattogsz miatta.
Cseréld ki egy kellemes hangú dallamcsengőre ami nem zavaró, halk, de meghallod! Soha ne reagálj amikor becsenget! Ennyit tehetsz.
"mert te pattogsz miatta"
1 évig tűrtem!!
"Cseréld ki egy kellemes hangú dallamcsengőre"
Sokra megyek vele bro :DDDDD
A hármast hiába pontozzák le, van az a szint, amikor már ez is megfordul az ember fejében, a kérdező esetében 1 év szenvedés több, mint elég.
Mindig ugyanakkor csenget? Egyszer kaphatna bentről láthatatlanul egy vödör hideg vizet a nyakába. Kezdetnek.
#5 Tanácsot kértél. Adtam.
Hogy neked nem tetszik az a te dolgod. De elgondolkodhatnál azon, hogy ha az nem vált be amit eddig csináltál akkor talán nálad van a hiba és nem abban amit tanácsoltam.
De további sikeres szenvedést kívánok! Van aki direkt cseszik ki magával.
Legelőször dokumentáld, h bizonyítható legyen.
Utána tudsz menni a rendőrségre, előtte felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!