Ha rágalmazásokra állandóan ellenőrzést tart a családvédelmis, mit lehet tenni?
Mindent rendben találnak de az újabb ragalmazásokra meghosszabbítják az ellenőrzéseket.(kötelesek kivizsgálni a bejelentéseket, akkor is ha hamisak)
Olyan mintha vki el akarná venni a gyereket a szüleitől, vagy mint a bullying.(ez utóbbinak mi a jogszabályi magyar megfelelője?)
Nem mennek ki többször, kivéve, ha valamit ők nem talalnak megfelelőnek. 😉
Ilyen nincs hogy más folyamatosan bejelentget.
"Ha valakinek nincs takargatnivalója, félnie sincs mitől."
Nekem nincs takargatnivalom, így felni valóm se, de kvara zavarna, ha x időnként bejelentés nélkül beesne valaki az életembe, mert x-nek épp olyan kedve volt, hogy bejelentésének valami kamu dolgot.
Az itteni házban van egy család, ahol folyton üvölt valamelyik gyerek.
Hetente járnak ki a családvédelmisek, mert rendszeresen bejelentik őket.
Itt is mindent rendben találtak.
Szerintem itt a lakók arra játszanak, hogy a bejelentésekkel végre sikerül őket elüldözni.
7, de kimennek. Nem írhatja le, hogy két hónapja voltam, akkor oké volt, mert ha közben változott a helyzet, őt veszik elő.
Kérdező, baromi idegesítő, elhiszem. Ha legközelebb kimennek, kérdezd meg őket, hogy kinek és hogyan jelentheted be.
7!
Nézd, nyilván kimennek párszor, hiszen nem lehet tudni, valóban gond van e. Tegyük fel érkezett eddig 3 bejelentés ugyanattol a személytől. Kimentek háromszor, minden rendben volt. Ha negyedszerre tesz bejelentést ugyanez a személy, nem fognak kimenni. De ha az eddigi bejelentések különböző személyektől jöttek, vagy névtelenek, akkor bizony ki fognak menni minden alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!