Az iskolákban beszedett elektronikai eszközök (telefon, okosóra, tablet..stb) sérülése eltűnése (lopás) esetén az iskola megfizeti a kárt a károsultnak?
Jó kérdés.
A rongálódáson még lehet vitatkozni, pl. ki tudja, hogy nem volt-e akkor is baja, amikor leadtad. De ha eltűnik, akkor szerintem az a felelős, aki átvette megőrzésre, vagyis az iskola. És ez alól nem hiszem, hogy kibújhatnak egy "nem vállalunk felelősséget az átvett telefonokért" szöveggel. Kötelező leadni, akkor nekik kötelességük vigyázni rá.
Nem.
Nálunk el is mondták.
Vegyél rá tokot, írd rá a neved.
Zárd le, kapcsold ki..
Semmilyen felelősséget nem vállal az iskola.
Se törésre, se repedésre, se lopásra.Semmire. Ez van.
Az meg nem lehet jogos érv, hogy ne vidd magaddal hisz:
1. Személyazonosításra használható már. (Nem kell igazolvány)
2. Fizető eszköz.
3. Utazás (bérlet ugyebár abba van)
És még lehetne sorolni.
A fiamnak is kell mert egyedül jár haza másik településről, és 11 éves, kell, hogy vigye, szeretném tudni, hogy rendben van e minden.
De most mit mondjunk erre?
A sok értetlen hülyegyerek miatt hozták ezt be, mert nem fogták az adást, hogy órán nem nyomkodjuk.
"A sok értetlen hülyegyerek miatt hozták ezt be, mert nem fogták az adást, hogy órán nem nyomkodjuk."
Én szerintem nem azért hozták be hogy az órán ne nyomkodják. Ha igen akkor órán elég összeszedni, óra után már szünetben visszakapnák. Valszeg az van, hogy nehogy kép/videófelvételt készítsenek az oktatási intézményről/rendszerről a médiának/ellenzéknek. Így a kormány tudja hazudni a dolgokat, hogy minden rendben.
Lassan felkeszülnek a kórház és kormányhivatalok is. Amikor bemész adhatod le a portán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!