Családon belüli bántalmazás esetén mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Van itt szexuális zaklatás, rágalmazás, áldozathibáztatás, hülyének nézés, valóság nagy mértékű elferdítése, manipuláció.. Én vagyok a jóérzésű fekete bárány a családban, akit kipécéztek a szekta tagok, és bármit csinálok az sose lesz jó, ha elmondom mi bánt, akkor en vagyok a bolond, az biztos nem úgy történt stb..Azt, hogy hogyan vagyok még bántalmazva azt most nem szeretném kifejteni. Hogyan lehet egy empátia nélküli, szeretet nélküli fekete lyukban túlélni? 18/Lokt. 25. 09:18
1/6 anonim válasza:
Mivel nagykorú vagy ezért költözés. Nyilván a rendőrségen is tehetsz feljelentést, de mivel már nem vagy kiskorú nem lesz családból való kiemlés, stb.
2/6 anonim válasza:
Menekülsz. Bár a hogyan, mikor, kihez kérdésekre csak te tudhatod a választ.
A bántalmazás miatt pedig mehetsz rendőrségre. Tanúkat és bizonyítékot tőled fognak kérni.
3/6 anonim válasza:
Ha megvernek látleletet kell vetetni minden alkalommal, persze ha van nyoma. Ha nincs azzal nem igen tud senki semmit sem kezdeni.
Ha pedig szexuálisan bántalmaznak, vegyél egy éjjellátó mini kamerát ami az ágyat veszi. Kicsit beteg megoldás, de a rendőrségen nehéz lesz kimagyarázni, vagyis inkább lehetetlen. De egy ilyen után alapból orvoshoz kéne menned vegyenek mintát.
4/6 anonim válasza:
Szexuális zaklatás, fizikai erőszak esetén rendőrségi feljelentés. De lehet fordulni családsegítőhöz is és ők segítenek intézni. Vagy valamilyen jogvédő szervezethez.
5/6 anonim válasza:
Felnőtt vagy. Fogod magad és elköltözöl....
De azért szektának hívni a családodat... nekem ez sem ép elmére vall :D
6/6 anonim válasza:
A legtöbb 18 éves még középiskolás, munka nélkül elég nehéz elköltözni. Persze lehet már dolgozik, nem írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!