A NAV-nál lehet névtelenül bejelenti fekete munkát? Hogy tehetem ezt meg?
Figyelt kérdés
okt. 19. 17:07
11/14 árokpart válasza:
9-es Majd akkor ha mi is fejlett állam leszünk, de addig is élni kell az embereknek pláne a legszegényebb térségekben.
12/14 anonim válasza:
Svájcban próbálna valaki feketén dolgoztatni, de itt nálunk a ner ezt elnézi lehet még pártolja is, na ezért nem haladunk egyről a kettőre.
13/14 árokpart válasza:
Kérdező! Szerintem ne is úgy jelentsed fel hivatalosan, mert bizonyítékod nincsen a zaklatásra , ráadásul úgy megtudja, hogy te voltál. Szerintem szólj a helyi rendőröknek, hogy szerinted ez történik és akkor figyelni fogják és úgy ők el tudják fogni ha tettenérik. Ha hivatalosan jelented fel és nincsen rá bizonyíték és nem érik tetten akkor megtudja , hogy te voltál és az ilyen beteges embernek a reakciói kiszámíthatatlanok.
14/14 anonim válasza:
Nav-nál nem dolgoztam, de kormányhivatalban csak és kizárólag név és elérhetőséggel ellátott bejelentésekkel foglalkoztunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!