Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha kábítószer birtoklás...

Ha kábítószer birtoklás vétségével gyanusítanak az pontosan mit jelent?

Figyelt kérdés

A rendőrségi jelentésben más is szerepelt (alkalmi terjesztés, fogyasztás) de a papíron amit kaptam a kérdésben leírt módon fogalmazták meg az ellenem folyó ügyet. Rajtakapás nem történt, ellenőrzés során önként átadtuk, nagyon csekély mennyiségű volt nálam, viszont a rendőr ismert személyesen és a számbarágta, hogy tudom, hogy árulod, tudom kitől veszed stb. És ezeket is írta bele a jelentésbe. A vád viszont csupán a birtoklás. Gondolom mert az bizonyítható kétség nélkül? A többit kinyomozzák?

Se telefont nem vettek el, kihallgatásra is most megyek majdnem 1 év után, jogosítványomat se vonták be (nem voltam bódult de volt nálam). Ha a teszt pozitív lett volna akkor már bevonták volna?

okt. 12. 05:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%

Idáig nyomoztak, most annak alapján kihallgatnak. Nem tudhatod, meddig és kikhez jutottak el a nyomozásban. A telefonodat ezután is bevonhatják.

Ha a nyomozó azt mondta, hogy tudja, hogy kiktől veszed, tudja, hogy terjeszted, vedd komolyan, mert be is fogja bizonyítani. Nem a levegőbe beszél.

okt. 12. 05:44
 2/19 Fsms ***** válasza:
54%

Szerintem fogadj azonnal ügyvédet. A telefon nem szükségszerűen szükséges, pl. Ha lehallgatak akkor tudják mi történt.

Vétség esetén főleg az elterelés a cél.

okt. 12. 06:15
 3/19 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy azt gondolják hogy kábítószer volt nálad.
okt. 12. 07:54
 4/19 anonim ***** válasza:
54%

Telefont 1 év után nem vesznek el, mi értelme lenne?

1 év alatt simán reteszelte vagy megszabadult tőle.

Az meg, hogy a nyomozó azt mondta, hogy tudja kiktől veszi, ráijesztés akart lenni, kihallgatási taktika. Lehet a terjesztőt akarják inkább kézre keríteni.

Az ügyész módosíthat vádat, de 1 év után már ez sem valószínű.

Fogadj ügyvédet, ez gyenge lábakon áll. A rendőrség többet akar Rád húzni mint ami történt vagy bizonyítható.

Ez egy eltereléssel vagy kegyelmi eljárással megszüntethető dolog.

okt. 12. 08:56
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem lesz ebből semmi.
okt. 12. 09:25
 6/19 anonim ***** válasza:
55%
magyarorszagon nyomozo? akkor miert van annyi szorolap hogy eltunt xy es ez meg az halt meg, oltek meg egy parkoloban egy plaza alatt. inkompetensek vagy nincsenek vagy titulusban nyomozok...
okt. 12. 09:30
 7/19 anonim ***** válasza:

6-os

Ez így van!

És az ilyen piti, alkalmi drogos meg zaklatásos ügyekkel akar bizonyítani a rendőrség meg az ügyészség, ezzel javítva a felderítési statisztikákakat!

okt. 12. 11:03
 8/19 anonim ***** válasza:
ezt most nem tudom eldonteni szarkazmus, ironia vagy kotekedes
okt. 12. 11:09
 9/19 anonim ***** válasza:

8!

Mi az amit nem értesz?

okt. 12. 14:22
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
oke
okt. 12. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!