Ha kábítószer birtoklás vétségével gyanusítanak az pontosan mit jelent?
A rendőrségi jelentésben más is szerepelt (alkalmi terjesztés, fogyasztás) de a papíron amit kaptam a kérdésben leírt módon fogalmazták meg az ellenem folyó ügyet. Rajtakapás nem történt, ellenőrzés során önként átadtuk, nagyon csekély mennyiségű volt nálam, viszont a rendőr ismert személyesen és a számbarágta, hogy tudom, hogy árulod, tudom kitől veszed stb. És ezeket is írta bele a jelentésbe. A vád viszont csupán a birtoklás. Gondolom mert az bizonyítható kétség nélkül? A többit kinyomozzák?
Se telefont nem vettek el, kihallgatásra is most megyek majdnem 1 év után, jogosítványomat se vonták be (nem voltam bódult de volt nálam). Ha a teszt pozitív lett volna akkor már bevonták volna?
Idáig nyomoztak, most annak alapján kihallgatnak. Nem tudhatod, meddig és kikhez jutottak el a nyomozásban. A telefonodat ezután is bevonhatják.
Ha a nyomozó azt mondta, hogy tudja, hogy kiktől veszed, tudja, hogy terjeszted, vedd komolyan, mert be is fogja bizonyítani. Nem a levegőbe beszél.
Szerintem fogadj azonnal ügyvédet. A telefon nem szükségszerűen szükséges, pl. Ha lehallgatak akkor tudják mi történt.
Vétség esetén főleg az elterelés a cél.
Telefont 1 év után nem vesznek el, mi értelme lenne?
1 év alatt simán reteszelte vagy megszabadult tőle.
Az meg, hogy a nyomozó azt mondta, hogy tudja kiktől veszi, ráijesztés akart lenni, kihallgatási taktika. Lehet a terjesztőt akarják inkább kézre keríteni.
Az ügyész módosíthat vádat, de 1 év után már ez sem valószínű.
Fogadj ügyvédet, ez gyenge lábakon áll. A rendőrség többet akar Rád húzni mint ami történt vagy bizonyítható.
Ez egy eltereléssel vagy kegyelmi eljárással megszüntethető dolog.
6-os
Ez így van!
És az ilyen piti, alkalmi drogos meg zaklatásos ügyekkel akar bizonyítani a rendőrség meg az ügyészség, ezzel javítva a felderítési statisztikákakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!