Tegnap szemtanúja voltam egy balhénak a villamoson, itthon már ilyenből sem csinálnak ügyet?
Az egész történetnek annyi volt a lényege, hogy egy 30 körüli férfiember, valamin összeszólalkozott a felszálló jegyellenőrrel, percekig vitatkoztak, aztán a férfi hirtelen nekiesett, elkezdte folytogatni, majd fogta magát, és gyorsan leszállt.
Utána mindenki ment tovább a dolgára, már az ilyen is elnézve a jegy nélküli utasoknak?
"...itthon már..."
nem. ez régóta ismert és dokumentált fenomén, semmi köze ahhoz, hogy mikor és hol történt.
gyakorlatilag az van, hogy minél többen tanúi egy eseménynek, annál valószínűbb, hogy senki nem fog csinálni semmit.
Látatlanba a csávónak adok igazat.
Ez a jutalékos rendszerben működő jegyellenőri állás a legnagyobb férget hozza ki az ellenőrökből.
Emlékszem még azokra az időkre, amikor megértők, és engedékenyek voltak az ellenőrök.
Most direkt belekötnek mindenbe a jutalékért.
"#7 Hol? Én még soha nem láttam."
Hát nyilván nem Ököritófülpösön, ahol az egyik legrövidebb hazai villamoshálkózat van...
Én eddig csak udvarias ellenőrökkel találkoztam. Pofátlan, agresszív utasokkal annál többet!
Az ellenőr a dolgát végzi.
Azok óbégatnak, hogy nincs pénz a BKV-ra, akik pl. a földbuta Kunhalmi Ágnesre szavaztak, aki azzal dicsekedett, hogy évekig bliccelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!