Ha nincs érvényes Taj kártyám, úgyis tudok itthon munkát vállalni?
Figyelt kérdés
jún. 17. 10:17
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom h igen. Hisz a munkahelyen megtörténik a bejelentés és ahhoz is kérni szokta a könyvelő a taj számot. Illetve utánad fizetik majd a tb járulékot. De ezt mindenképp a munkavállalóval és annak könyvelőjével kellene megbeszélni, hisz már hallottam olyanról, hogy úgy dolgozott egy ismerős, hogy folyamatban volt a taj szám kérése.
2/6 A kérdező kommentje:
Uhu, köszi szépen a válaszod. Hasonlóra gondoltam én is, de a megerősítés az mindenképp jól jött.. Szóval köszi még1x
jún. 17. 11:03
3/6 Micimacko67 válasza:
TAJ kártyád vagy TAJ számod nincs? Nagyon nem mindegy!
4/6 anonim válasza:
NEM. MIvel le szokták másolni a tajkártyát munkábaállás előtt.. Ezért a céget megbüntethetik. Többnyire nem engedik pár helyen összejöhet persze.
5/6 A kérdező kommentje:
De a munkáltató bejelent és Ő fizeti utánam a TB-t én úgy tudom..de majd kiderül holnap 🤷♂️ megírom mi, hogyan alakult ez ügyben
jún. 18. 21:32
6/6 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, azt mondták nem gond.. megoldható. Fel is vettek a céghez 🎉
jún. 19. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!