Nem tájékoztattak arról hogy van családi pótlék és már 4 éves a gyerek. Ilyenkor kit kellene beperelni hogy megkapjam visszamenőleg az összes családi pótlékot ami jár/járt volna neki? Milyen ügyvédhez folyamodjak?
Mint írtad, ezt már anno te is kaptad. Szóval annyira nem új támogatás ez, hogy még nem hallottál róla.
Amúgy évek óta a csapból is folyik, hogy az ellenzék mindig emelné, mivel évek óta stagnál. Ha máshol nem, legalább ennek kapcsán hallanod kellett róla. Vagy semmilyen hír nem jut el
hozzád?
De nekem például a védőnő által adott millió kiadványban is volt szó az igényelhető támogatásokról. Mivel ez az egyetlen alanyi jogon járó, ez elsőként szokott szerepelni. Ilyen tájékoztatókat a promóciós babacsomagokhoz is szoktak adni, mi a kórházban is kaptunk. A kórházi védőnő is adott egy adatlapot, hogy mit lehet igényelni. Sőt, a munkahelyem tb ügyintézője is. Számomra döbbenetes, hogy erről valaki nem hallott.
13# nem itt éltem évekig a férjemmel hanem külföldön.
És mint írtam az zavart meg hogy a családi adókedvezmény is kb ugyanannyi mint a cs.potlek tehát úgy tudtuk hogy kapjuk.
Igazából a férjem mondta nekem hogy ö kapja. Én elhittem neki, viszont ö csak az adókedvezményt kapta ezzel tévesztette össze.
A védőnő nem szólt erről semmit!
Csapból is az folyik tudom, de annyi családi fxsag van , leírhatták volna pontosan, vagy előnkbe adhatták volna a tájékoztatót az összes lehetséges gyereknek JÁRÓ támogatásról.
11# tipikus rosszindulatú ember vagy. Sajnos ez van , ha külföldre kimész valaha is azzal kell számolnod hogy az első aki alád fog vágni az egy "magyar testvéred" lesz.
Gratulálok rosszindulatodhoz, ilyenek vagytok legtöbben, ne csodálkozz ha ezt kapod vissza te is az életben
Kérdező!
A védőnőnek qurvára nem dolga Téged tájékoztatni a Neked (gyerekednek) járó pénzbeli ellátásokról (ettől még azonban szoktak tájékoztatni).
Azt meg ne mond, hogy nem tudtál ennek a támogatásnak a létezéséről...
Nekem nincs gyerekem, de még én is tudom, hogy van ilyen támogatás. Pedig engem kib......ul nem is érint.
Ez olyan, mintha még soha nem hallottál volna az adófizetési kötelezettségről...
Ha mégse tudtál róla, akkor önmagában veszélyes, hogy gyereked van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!