Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Azokhoz, akiket raboltak már...

Azokhoz, akiket raboltak már ki: hogyan történt?

Figyelt kérdés

szept. 17. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Sunyi módon. De miután elvettem…..
szept. 17. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

Mivel nem voltunk otthon, nem tudom megmondani, egyszer hazaértünk, azt azt láttuk, hogy ki vagyunk rabolva, vala.

Nemvótjó

szept. 17. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:
13%

Olaszországban történt.

Autóval mentünk,de megálltunk egy hotelben aludni.

Reggelre be volt törve a hátsó szélvédő és a kilopva a bőrönd.

Pénzt, kártyát szerencsére nem bent tartottuk.De, elég sok ruha, kozmetikai szert elvittek.

Az olasz politikusok csuklottak az biztos.A francért kell a migránsokat beengedni?Balf_szok.

szept. 17. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Az eddigi válaszok közül egyik sem volt rablás, csak lopás.

Nekem még tini koromban a telefonomat akarta elvenni egy huszonéves roma férfi, a tipikus "mennyi az idő?" kérdéssel. Nem adtam oda és tovább akartam menni, de ekkor a kabátomnál fogva elkezdett rángatni és ekkor szerencsémre beleszólt egy járókelő és így tudtam elmenekülni.

szept. 17. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:
szept. 17. 15:49
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
Németországban tartózkodtunk, amikor otthon betörtek. Nem a házba, csak a hobbi műhelyembe. Láthatóan "célzottan" mentek, tudták mit akarnak és azt hol találják. Ebből aztán én is tudtam, ki lehetett. Lerendeztük rendőr nélkül, és két nap múlva visszakaptam mindent. Mondjuk az ajtó javítása rám maradt.
szept. 18. 18:03
 7/7 A kérdező kommentje:

6-os,

szomszéd? kolléga? netán jóbarát? rokon?

szept. 18. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!