Magamhoz kaparinthatok legálisan "közterületen" álló fát?
Figyelt kérdés
Kinek kell szólni vagy kitől vehetem meg? Kizárólag legális megoldás érdekel. Tehát mi a menete, ha látok egy szép fát és meg akarom venni, át akarom ültetni az én telkemre. Vannak már egészen nagy, koros fák átültetésére is szolgáltatások. De előtte meg kell venni a kiszemelt fát. Tanácsnak kell szólni? Vagy hol derül ez ki? Help!!!szept. 15. 05:25
1/15 anonim válasza:
Önkormányzatnál veheted meg.
Nálunk van, aki utcarészt vásárolt tőlük. 😆
2/15 A kérdező kommentje:
Király! Tehát csak annyi a dolgom, hogy a területileg önkormányzathoz vagy tanácshoz fordulok! ❤️❤️❤️
szept. 15. 06:08
3/15 anonim válasza:
Igen. A tanácsházára kell bemennek.
4/15 A kérdező kommentje:
Oksa és van mérlegelési joguk, tehát mondhatják, hogy nem adják el, vagy csak az áron alkudozhatunk?
szept. 15. 06:31
5/15 anonim válasza:
Bemész a tanácsházára és beszélsz a párttitkárral. Ha párttag vagy, szerintem megengedi.
6/15 A kérdező kommentje:
Más néven futnak ma már, de ja, így fogok tenni
szept. 15. 06:53
7/15 anonim válasza:
Gyűlölöd azt a fát? Mert a túlélési esélye nagyon kicsi, mondjanak bármit akik ezzel foglalkoznak. Azt hiszem egy ilyen gép van az országban:
8/15 A kérdező kommentje:
Ne mondj marhaságot... Ha megfelelően elő van készítve a talaj, akkor nagyon magas a túlélési esély.
szept. 15. 07:30
9/15 A kérdező kommentje:
És igen, pont ere a gépre céloztam csak nem akartam reklámozni
szept. 15. 07:31
10/15 anonim válasza:
Legyél fidesz tag. A pedofilok mindent megkapnak én úgy hallottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!