Lehetnek jogi következményei annak, ha sátánistaként egy nyilvános rendezvényen széttépünk egy bibliát és elégetjük azt, miközben azt kántáljuk, hogy "éljen a Sátán"?
Szeptember 23-án (őszi napéjegyenlőség napján) tartjuk minden évben a legnagyobb sátánista ünnepet, rituálét és összejövetelt. Viszont idén ezt biblia égetéssel is fűszereznénk, mert elegünk van a keresztény befolyásból.
Teista sátánisták vagyunk, viszont NEM "spirituális sátánisták", mielőtt valaki tévedésbe esne! Semmi közünk ahhoz a szélsőjobbos náci csürhéhez!
Motiváció: Gyűlöljük a kereszténységet és a jobboldalt, és undorodva figyeljük a kormánytól a "keresztény ország vagyunk" típusú szólamokat, illetve en bloc azt, hogy a kereszténységet még a 21. század harmadik évtizedében is görcsösen erőltetik a "konzervatívok", és a vallásra hivatkozva akarnak törvényeket hozni (pl abortusz korlátozás vagy lmbt ellenes gyűlöletkeltés).
Jóllehet, a fidesz és a fiókpártja, a mi gatyánk álkeresztény pártok, de ez részletkérdés. Nem vagyunk keresztények,és soha nem is leszünk.
A vallásszabadságot természetesen tiszteletben tartjuk, mindenkinek legyen az a hite, ami neki tetszik. Azt viszont soha nem fogjuk elfogadni, hogy a keresztények beleszóljanak a nem hívők életébe, és keresztény törvénykezés legyen.
A keresztény terror elleni tiltakozásul, a legnagyobb sátánista ünnepen, szeptember 23-án, egy bibliát kívánunk megsemmisíteni a saját rendezvényünkön.
Ha teszem azt, egy emésztőtartály jobber, vagy egy kotnyeles keresztény "beszivárog" a rendezvényünkre és levideózza az egészet, és felkap minket a fideSS média, mint sátánista kereszténység gyalázókat, annak lehetnek jogi következményei?
Erre mi is gondoltunk :/
A zártkörű rendezvény nyilván biztonságosabb lenne, de mi most már nyilvánosat akarunk.
Egy igen zártkörű rendezvényhelyszínt tudnék javasolni ehhez a műsorhoz - csak szerintem nem tetszene neked hogy ott rácsok vannak az ablakon és sok-sok gyógyszerrel jutalmazzák az efféle dolgokat, meg sok orvos konzultál az ilyen típusú személyek szerepléseiről.
Hétköznapi nyelven persze erre csak annyit szokás mondani, hogy olyan hülye vagy mint a se** és fogalmad sincsen mivel is szórakozol, de orvosi értelemben nyilván van megfelelő latin kifejezés is rád.
Két kérdés merül fel bennem.
1, kérdező, miért gondolod, hogy mint "sátánista" nem vagy keresztény? Az egyik a másikból fakad.
2, #3, nekem sincs fogalmam arról, hogy mivel szórakozik a kérdező de nagyon kíváncsi vagyok. Leírnád?
#4 Ha keresztény vagy akkor értened kellene mit jelent a sátánnal szórakozni.
A kérdező is pont azért teszi mert hisz benne, csak nem fogja fel a tettének súlyát.
Ha nem vagy keresztény akkor meg értened kellene, hoyg mentálisan milyen útra viszi az ilyen dolog és mit okoz a saját agyában ezekkel, mit tesz a saját normál, polgári értelemben vett életével, ha ilyen események szereplője lesz. Ez pont olyan mint a "csak feltettem pár meztelen képet a netre a barátomnak" sztori, amiből aztán soha nem tud kimászni mert nem fogta fel hogy mit is csinál valójában ezzel, mikre/kiknek ad lehetőséget ezzel és hoyg nem lehet visszacsinálni később sem ha meggondolná magát.
Szerintem ez csak trollkérdés.
"a Bibliai is pont olyan szent"
Találtam 1et. Eltüzeltem a többi szeméttel 1ütt.
2024-ben nincs szükség a gerezstyénekre. Már tudjuk hogy nem lapos a föld.
Ha a gerezstyények gyilkolni akarnak, ne fogják rá egy képzeletbeli lényre!
#5 mi a különbség az "Istent" gyalázó sátánista rituálé és a "Sátánt" gyalázó keresztény rituálé közt?
Igazából érdekel bárki álláspontja akár antropológiai akár pszichológiai szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!