Milyen következménye lehet annak ha egy embert nyilvánosan megszégyenítek?
Kihívja a rendőrt és feljelent rágalmazásért, amire a transzparensed révén lesz is bizonyíték, 50 ezer ft. büntetés neked, még a minusz 60 ezer ft mellé.
Aki feketén dolgozik és így dolgoztat mindig bajba kerülhet.
Kérdezheted mi a megoldás?
1.Elmegy hozzá 4 markos legény és becsenget hetente a pénzért.
2. Minden este bedobálsz lenyomozhatatlan szemetet, összetört üveget az udvarukra.
Felhívod őket pl hetente, hogy mikor kapod meg a pénzt. Fogják tudni, hogy tőled jött a szemét, de nem tudják bizonyítani.
Viszont a telefonos rendszeres hivogatás is zaklatás, mivel a munkát bizonyítani nem tudjátok, így egy idő után megalapozzátok a zaklatás miatti feljelentést is.
Én is feketén dolgoztattam a családi ház felújításánál, de ugyan fizettem, de szarul dolgoztak, sokba került és kártékonyak voltak a munkások. Nem gondoltam arra, hogy ne fizessek, de most már látom, hogy jobb lett volna, ha a sz.r munkáért nem adok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!