Milyen következménye lehet annak ha egy embert nyilvánosan megszégyenítek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy apám feketén dolgozott egy férfinál,és nem kapta meg a fizetését..legalábbis a pasas lóg neki 60.000 forinttal..én már találkoztam vele,még a balhé előtt,tette a jófejt, mondta,hogy majd ad nekem ruhákat,ami tényleg így volt,kaptam tőle egy szatyor a "sznob gyerekei által már nem hordott" ruhát..(3 felső,2 gatya,elég szakadtak na mindegy)a pénz viszont sehol,apám többször hívta,nem vette fel a mobilt,tegnap személyesen felkerestük,csak a feleségével tudtunk beszélni,aki nem hitt nekünk,mondván az ő férje egy becsületes ember(tudunk olyan emberről akinek több mint egy éve lóg több mint 100.000 forinttal)erre mondtam a nőnek hogy mondja meg a férjének,hogy én üzenem neki,ha nem látjuk azt a pénzt amiért az apám 86 kemény fizikai órát dolgozott,egy transzparenssel,és kezemben a szatyor ruhával fogok végigjárni a környéken,és lejáratom az emberek előtt ezt a sz*rházi szemétládát..ennek milyen következménye lehet?mert tuti megcsinálom,csak érdekel hogy mire kell számítanom..őt egyébként mindenki ismeri,szóval a pletyka innentől terjedni fog rendesen..2010. aug. 28. 10:13
11/13 anonim válasza:
Nem érted, hogy apukádat így is úgy is felelősségre vonhatják, mert feketén melózott? Légy észnél, ezt a békát sajnos le kell nyelni.:S
Hülyeségből meg ne dobj ki az ablakon 100 rugót, mert k**ra meg akarod mutatni a világnak, h csakazértis...
No meg a bosszú hidegen tálalva a legjobb.
12/13 anonim válasza:
Igazat adok neked,csak óvatosan és átgondoltam tegyél mndent, mert még te fogsz rosszuljárni.
Én kb.4 éve harcolok a pénzemért,a szemét exem nyult le,többszöri telefonálás mellett se hajlandó fizetni,letagadja magát stb.és még ő fenyegetett meg, h feljelent zaklatásért....
13/13 A kérdező kommentje:
De tisztában vagyok vele,hogy az apámat felelősségre vonhatják,de valamit csinálnom kell..most nyilván úgy gondoljátok hogy egy hülye kis liba vagyok,de tudom mit jelent keményen dolgozni,az egyik hely egy építkezés volt,ahol szintén feketén dolgoztam én is,fizikai munkát végeztem,és egyszerűen nem nyugszom meg addig amíg ki nem derül az igazság..viszont megpróbálok óvatos lenni,esetleg nincs valami ötletetek,hogy tudnám megleckéztetni a pasast,mert azt a pénzt nyilván már nem látjuk? egyik válaszoló írta,hogy dobáljak be az udvarába szemetet,lehet az lesz.."egy kis ajándék tőlem" na de nekem ettől több kell..ne csak a lúd,de a bosszú is legyen kövér..azt akarom hogy szenvedjen,hogy égjen,hogy süllyedjen el szégyenében,mert nekem nincs mit takargatnom jelen helyzetben..várom az ötleteket:)
2010. aug. 28. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!