Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha feljelentést teszek valakiv...

Ha feljelentést teszek valakivel kapcsolatosan bántalmazás miatt, hogy hogy nem lehet megszüntetni az eljarást?

Figyelt kérdés

Bántalmaztak. Írtam a helyi rendőrségnek az esetről . Ettől kezdve egy nő hivogat a rendőrségtől.Egyik nap le van zárva az ügy a másik nap menjek be!Már ki akar ide jönni a házhoz a rendőrnő. Pedig már többször megmondtam hogy nem teszem meg a feljelentést! Tegnap még abban maradtunk hogy le van zárva az ügy! Még sok szerencsét is kívánt és minden jót! Miért érzem azt hogy itt valami bűzlik?

Szerintetek mit akarnak tőlem? Még én fogok rosszul jarni a végén!

szept. 10. 13:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

“ Ha jövő héten újra megver, újra feljelented? Aztán telcsizel, hogy bocsika, mégse, mert azt mondta, szeret?”

Különös kép vicces szerintem, hogy a kérdező azzal jön, “ Majd ha vér folyik akkor jönnek.”

Holott amint tett egy feljelentest ugrálnak körülötte, ő meg inkább nem kéri. Aztán majd ha nagyobb baj lesz köpdösi a rendőröket, hogy nem tettek időben semmit.

szept. 11. 09:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon nem szeretem az megérdemli a sorsát kifejezést, különösen bántalmazott nők esetében, de na...
szept. 11. 09:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Aki hülye... viselje a következményeit.

Remélem végigviszik a bántalmazási ügyet, téged meg felelősségre vonnak büntetőeljárás akadályozása miatt.

szept. 11. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!