Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy tudok egy börtönbe lévő...

Hogy tudok egy börtönbe lévő hozzà tartozónak ügyvédet fogadni egy tàrgyalàsra?

Figyelt kérdés
màr a letöltendöjét tölti és egy màsik ügyböl lesz tàrgyalàsa e hónap végén ,hogy müködik ez?( a héten kell visszajönni a kapcsolattartóinak én ùgy vagyok rajta mint élettàrs)Alig van papirom az ügyéröl .. vagy szimplàn hivjam fel az ügyvédet az megold mindent ha adom a pénzt vagy maga az elítéltnek kell ügyvédet fogadni?( de a pénz nàlam ö ugye nemtudja fizetni.. szòval örülnék ha valaki kicsit felvilàgosìtana 😁
szept. 9. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Úgy hogy elmész az ügyvédhez és felfogadod.

A többit ő fogja tudni

szept. 9. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén sose értettem. Az ilyen jellegű kérdéseket, miért itt teszitek fel? Itt most bárki bármit írhat, úgy sem leszel előrébb.

Nem érdemes nézni egy ügyvédi irodát, ügyvédet és felhívni?

Felhívod telefonon, elmondod ugyan ezt amit leírtál. Elmondod szeretnétek ügyvédet, mi a menete?

Simán ad felvilágosítást, a saját érdekében, hogy megbízzátok. Onnantól pedig konkrétat tudod mit kell tenned és van egy 100% biztos információd.

szept. 10. 06:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért 2 - es, mert előítélet van az átlagemberben: ügyvédek hazudnak.

Ja. Meg mindenki más is, ha az érdeke úgy kívánja...

Ezért inkább elsőnek itt a gyakorin "tájékozódik", mielőtt felhívna egy ügyvédet, mert úgyis az lesz a vége.

Na ezért.

szept. 10. 07:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért hazudna egy ügyvéd abban, hogy mi a megbízásának a menete? Hát neki az a célja, hogy megbízzák. Fizetni mindenképp a kérdező fizet, hiszen a pénz nála van. Ő csak a formalitásra kiváncsi, ami az ügyvéd érdeke.

Értem, amit mondassz de ebben a helyzetben szerintem nem mérv adó.

szept. 10. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A legegyszerűbben úgy, hogy ugyvedbroker.hu-n leírod nagyvonalakban, hogy mire kerestek ügyvédet.

Be. 39. § (1) bekezdés j) pont alapján jogosult ügyvéd a terhelt képviselőjeként megismerni teljes terjedelmében az ügyiratatokat (kivéve azokat, amiket Be. külön kivételként felsorol).

[link]

szept. 10. 10:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha már letöltendője is van, az újabb ügyre valószínűleg kap kirendelt védőt. A helyedben nem pénzelnék feleslegesen ügyvédet, hacsak nem ártatlan. Ha bűnös, akkor olymindegy ki védi.
szept. 10. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!