Hogyan adhatnak ki 18 év alattiaknak alkoholt szórakozóhelyeken, és egyéb vendéglató helyeken?
Figyelt kérdés
Múltkor elnéztünk haverokkal pár szórakozóhelyre/beülős helyre, én nem voltam ilyen helyeken már kb. 5-6 éve. Csalódás, hogy mi lett ezekből a helyekből. Mindenhol többnyire 18 év alatti gyerekek, van ahol szinte csak az volt. Nekik, hogy adhatnak ki alkoholt? Merthogy mindegyik piált, sokuk erősen illuminált állalotban volt. A fűszagról ne is beszéljünk... A rendőrséget ez nem zavarja? De leginkább a gyerekek szüleit?szept. 6. 18:54
1/11 anonim válasza:
Ezek a vendéglátó egységek"pénzmosodák"..... Ahol élek városban ugyanez a helyzet..... A maffia üzemelteti ezeket a helyeket. Ha meg is büntetik őket emiatt, az nekik aprópénz...... Ezért merik megtenni. Mondjuk a fűről nem tudok nyilatkozni......
2/11 anonim válasza:
Elviekben sehogyan, személyit kellene kérnie a kiszolgálónak. Csak hát jó kis pénz van benne (kb a forgalom harmada-fele) így inkább kockáztatnak, főleg ha már a pénztárgép is nyugovóra tért a késői órákban.
3/11 anonim válasza:
Egyébként tök jó, hogy lepontoznak, de cáfolatot senki nem ír...... Azért kíváncsi lennék, aki azt gondolja "hülyeséget" írtam, miért gondolja..... 1-es voltam....
4/11 anonim válasza:
X ideig tartó bezárás is járhat érte, szóval csak ha le van zsírozva a helyi hatósággal merik megtenni. A szülők más téma.
5/11 anonim válasza:
Annyit mêg hozzátennék, hogy értesülnek a nagyobb ellenőrzésekről, jó pár egységben dolgoztam mint vendéglátós, mindig tudtuk, mikor jön ellenőrzés..... Szintén 1-es voltam..... Ezt is le lehet pontozni....Nyilván aki életében nem dolgozott a szakmában jobban tudja, mint aki 10 évet húzott le......
6/11 anonim válasza:
Régen is így volt, most is így van. :). Nincs ezzel baj. Én is voltam 16 évesen, ahogy a szülők is ittak már ilyen korban.
7/11 anonim válasza:
Hogy? Hogy? Bemegy három 17 éves meg egy 18, aki kér magának négyet... Ezt még a hatósági ellenőr orra előtt is meg lehet csinálni, háta mögött meg még különbeket is.
8/11 anonim válasza:
Ahogy a 7 írja.
A 18 plusz kikéri az egész csapatnak, aztán isznak.
20 évig hordtam haza az ilyen 16-17 lányokat.
De mióta elmúltam 40.....már piásan se jönnek el velem 😥
Sza r dolog az idősödés...
9/11 A kérdező kommentje:
Hagyd, 1-es! Sok itt az ütődött balfék, akik hobbiból járnak ide lepontozni. Csak az a szitu, hogy nálunk 2 db hely van, ami a 25-30-on felülieknek lett kitalálva, a többibe, mind 18 év alattiak járnak többségében. És nem mindig van a bandában 18+ éves, aki kikérje a piát. Ha mindez igaz, amit írtál, akkor elég sok helyet a maffia üzemeltet nálunk.
szept. 6. 22:30
10/11 anonim válasza:
1-es vagyok :) rendes vagy kérdező😁😁😁😁 Igen, meglepődnél, egyébként igen, valóban igaz az is, amit írtak, hogy van köztük 18+os személy, de valóban, ahogy te is írtad, sok esetben nincs :) De mint írtam, sokat dolgoztam a vendéglátásban, és ha elkenőrzés van, kapcsolataik lévén bizony megkapják róla a drótot :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!