Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a neve a dokumentumnak?

Tomszi 21 kérdése:

Mi a neve a dokumentumnak?

Figyelt kérdés

Mi a neve annak a dokumentumnak amiben egy vègrehajtási eljárást lekèrdezhetek rèszletesen?

Honnan ered ès kitöl a töke tartózás.

Vègrehajtás indult de fogalmam sincs, hogy kitől származik mivel nincs bejelentett munkám hitelt sosem vehettem fel ès sosem vásároltam semmit adásvételi szerződéssel (jogosítványom sincs). Sosem kaptam ilyen jellegű felszólítási levelet.

szept. 5. 06:42
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Végrehajtás nem indulhat csak úgy, ahhoz előbb bírói döntés szükséges. Arról pedig kapnod kellett értesítést.
szept. 5. 06:50
 2/8 Fsms ***** válasza:

Nem kell bírói végzés, közjegyző jegyzi ellen.

Fizetési meghagyásra gondolsz. Röviden. FHM.

Ha nem kaptál semmit ,de tudod ki intézi, melyik végrehajtó , keresd meg és azonnal tegyél panaszt.

szept. 5. 07:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha végrehajtás indult, akkor honnan tudsz róla? Csak kaptál valami papírt, nem? Mert ilyen papíron meg szokott szerepelni feladó. Tőle kell érdeklődni.
szept. 5. 09:31
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen tegnap kaptam ezt a levelet elötte semmit sem.

Bárki mondhat bármit ha valakinek nincs a mai világban bejelentett munkája nem kaphat hitelt munkáltatói nèlkül èn egyèszsègkárosodásin vagyok.

Semmi nincs a nevemen így nem is írhattam adásvételi szerződést senkivel. A levelet egy vègrehajtói iroda küldte ki.

szept. 5. 10:15
 5/8 Fsms ***** válasza:
Viszont ha egy adásvételi szerződést használnak a neved dél visszaélve, ez magánokirat hamisítás. Azonnal jelentsd fel őket a rendőrségen. Ez esetben a végrehajtás is leáll.
szept. 5. 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Na, hát erről van szó. Ha megvan a végrehajtói iroda neve, akkor írj nekik egy ajánlott levelet azzal, hogy nem tartozol senkinek, meg a telefonszámodat, hogy ezen tudnak még érdeklődni. És akkor majd megbeszélitek, miről is van szó. Inkább előbb rendeződjön a helyzet, mint amikor elviszik a berendezésedet.

Pár éve én is kaptam ilyen levelet. Felvettem velük a kapcsolatot, aztán kiderült, hogy összekevertek egy illetővel. Aki ebben a városban lakott, azonos volt a nevünk, és anyáink családneve is azonos volt. A nyilvántartás ezt a részleges egyezést dobta ki nekik, és valami félkegyelmű ez alapján küldte ki a levelet. Egyeztettünk még adatokat (telefonon), aztán bocsánatot kértek a tévedésért, és azóta se hallottam róluk.

szept. 5. 13:16
 7/8 A kérdező kommentje:

Már írtam nekik várom a választ.

Köszönöm a válaszokat.

szept. 5. 13:36
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 Ahogy előttem írták - és meg is tetted - írni kell nekik.

A szüleim már 30 éve elváltak és semmi közük nem volt egymáshoz amikor apámtól akart a végrehajtó valamit letiltani a jövedelméből, mert anyámék azóta se intézték el, hogy a tulajdoni lapon már ne apám neve szerepeljen.

Apám reklamált, bemutatta, hogy már rég semmi köze az ingatlanhoz - persze anyámék is igazolták ezt, nem volt köztük vita erről - és a végrehajtás abba is maradt. Akkor már anyám jövedelmét célozták meg vele. (abban az esetben igazuk volt a végrehajtóknak, sok közműtartozást hoztak össze)

szept. 5. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!