Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fordulnátok ügyvédhez, ha a...

Fordulnátok ügyvédhez, ha a babátokat a kórházban bántották volna?

Figyelt kérdés

Újszülött kisfiamat fürdetni vitték.

Nekem csak kb 10 perccel később jutott eszembe, hogy nem kell e adni esetleg saját törölközőt és elmentem a csecsemos nővér után.

Mikor bementem a következő jelenetet láttam: a csecsemos durván dobálta a kisfiamat a csap alatt, a kicsi sírt és az arcon csapta kétszer, mire még jobban ordított.

Utána meg szó szerint odavágta a pelenkázóra. Itt léptem közbe.

Természetesen tagadja a történteket.

Betegjogi képviselőnek azonnal jelentettuk.

Szerintetek ebből lehet felelősségre vonás?

Akár maradandó sérülést okozhat egy újszülöttnek…..

Azóta aludni se tudok :(

szept. 3. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
aha, tehát azt simán szó nélkül nézted, hogy pofozza... Hihető.
szept. 3. 15:10
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Igen, ügyvédhez fordulnék. Viszont mivel te vagy az egyetlen szemtanú (hacsak nem sikerül màst is szeeezni, mert ez biztosan nem egyszeri alkalom volt!) , nem biztos, hogy sok esélyed lesz.

Még a végén téged pere lvissza a kórház, hogy lezárt területen mászkálsz /s

Ezért sem lenne szabad elszakítani az anyától a gyereket, hogy ne történhessen ilyesmi.

szept. 3. 15:14
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
2-es vagyok, lehet olyan lesz, mint a gyerekrugdosós karatés. Amint ven egy bizonyíték, szemtanú, azonnak kibuknak a korábbi ügyei, amiket nem lehetett bizonyítani.
szept. 3. 15:15
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
1-es, amint írta, közbelépett.
szept. 3. 15:16
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
nyilván
szept. 3. 15:17
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
nem, 4, azt írta, pofozta a gyereket. Utána odadobta a pelenkázóra, és itt lépett közbe... Akkora kamu ez, mint ide LAcháza, és kezdem unni, hogy unatkozó trollok mocskolnak eü dolgozót, pedagógust, stb. Fogadjunk, hogy névvel nem merné vállalni...
szept. 3. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Én beszélnék egy ügyvéddel a helyedben. Ezért jó az a kórház ahol a szobában fürdetik őket.
szept. 3. 15:19
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

"Mikor bementem a következő jelenetet láttam: a csecsemos durván dobálta a kisfiamat a csap alatt, a kicsi sírt és az arcon csapta kétszer, mire még jobban ordított. Utána meg szó szerint odavágta a pelenkázóra. Itt léptem közbe."

Miert nem akkor léptél közbe, amikor dobálta meg arcon csapta? Amúgy jó kis hergelos kamu. Eleve hol mehetsz te be oda, ahol a csecsemősök furdetik a babákat?

szept. 3. 15:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

6# mondjuk elgondolkodtató amit írsz, hogy kamu. Én anyaként már az elsőnél orditottam volna vele nem még megvárom a másodikat és azt is, hogy odavágják a pelenkázóra.

7# voltam

szept. 3. 15:21
 10/13 anonim ***** válasza:
67%
Jó hosszan áztatják itt a gyerekeket. 10 perc...
szept. 3. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!