Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan fizessenek az iskolai...

Hogyan fizessenek az iskolai büfében a diákok az új QR kódos fizetési rendszerrel (Amely biztosan nem köthető a Fideszhez ugyebár :D), ha nem lehet nálunk telefon?

Figyelt kérdés
szept. 2. 19:40
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
És, ha a bankkártya is a telefonba van? :) Nekem sincsen fizikai bankkártyám, se hitelkártyám. Mind a kettő csak a telefonhoz van hozzárendelve, de nem kértem. Így kártyakibocsájtási díj sincsen és teljes értékűként használhatom.
szept. 2. 21:23
 12/25 anonim ***** válasza:
39%
Akkor sonkás zsemle helyett készítsen nekik obentót az anyjuk, mint a japán anyukák.
szept. 2. 21:51
 13/25 anonim ***** válasza:
5%

"Nem várható el, hogy az év nagy részében kizárólag szendvicset egyen a gyerek. Ez egészségileg is káros."

Ugyan MIÉRT lenne káros minden étkezésre szendvicset enni???

Egyáltalán nem az!

szept. 2. 22:11
 14/25 A kérdező kommentje:
Mert fontos a meleg élet, fontos a leves, fontos az egészséges táplálék. :). De te csak neveld a gyereked szendvicsen
szept. 2. 22:28
 15/25 anonim ***** válasza:
64%

"Szóval egész nap egy sonkás zsemlét egyen meg a diák reggeltől késő délutánig vagy ameddig tart"

Létezik menza is ám. És sokkal kedvezőbb az ára is, mintha a büfében vett chips-en meg energiaitalon élnél... Én pl menzán ettem és semmi gond nem volt vele, meleg étel.

szept. 2. 22:58
 16/25 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%
Értem kérdező, hogy ez most némileg kényelmetlen, de megoldható máshogy, szóval nincs tragédia. Használhatsz készpénzt, kártyát. Vásárolhatsz iskolakezdés előtt. Hozhatsz otthonról. Van menza... stb.
szept. 3. 06:51
 17/25 anonim ***** válasza:
61%

Sőt, menjünk vissza 1980-ba, belőlünk is ember lett, pedig nem telefonnal fizettünk a suliba.

Vicc.

Fiam technikumában az marad amúgy, ami eddig is volt: óra elején a tanári asztalra ki kell tenni a telefont, szünetben visszakapják.

Majd várom, hogy mikor jön a Kim Dzsong-Un-féle rajtaütés és megy be a Készenléti Rendőrség, hogy ellenőrizze a telefonokat és kirúgja az igazgatónőt.

Siralom, ami itt megy.

szept. 3. 08:21
 18/25 anonim ***** válasza:

"fontos a meleg élet, fontos a leves"

EZ NEM FONTOS!

"fontos az egészséges táplálék"

EZ fontos, de NEM a leves meg meleg étel az egészséges, hanem a friss zöldségféle, meg valamennyi fehérje - ez nyers ételekben még fokozottabban megvan.

szept. 3. 08:41
 19/25 anonim ***** válasza:

Ugyanazt tegye, amit a mobil előtti generációk tagjai is. Vigyen otthonról kaját vagy fizessen pénzzel a büfében. Vagy megveheti a pékségben is.

Qrva unalmas már ez a vergődés és hisztizés a telefonért. Mint valami drogos. Nem vagyok Fideszes, de ezzel a döntésükkel tökéletesen egyetértek.

szept. 3. 12:12
 20/25 A kérdező kommentje:
#19 Szóval egyetértessz azzal a döntéssel, hogy csökkentsük a kommunikációt, hogy nehogy kiderüljenek az igazságok az iskolában is? :) Ez is csak arról szól, hogy a Fidesznek ne legyen kényelmetlen valami.
szept. 3. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!