BME-n történt gólyatábor miatt szerintetek mennyire meríti ki a BTK egyes paragrafusait? Börtönnel súlytható amit a szervezők csináltak?
23.
Jó másodéves lesz belőled, úgy látom. Jövőre már te is elveheted a gyógyszert mástól, persze, ha szólnak, adsz belőle, lényeg, hogy legyél mindig elérhető és mind a 4 kilót cipeld magaddal végig.
"Wc-re igenis bármikor el lehet menni csak meg kellett kérni egy Seniort hogy kísérjen el"
Magyarán gyakorlatilag rabként kezeltek titeket, és ebben te elsőéves egyetemistaként nem találtál semmi kivetnivalót?
""Wc-re igenis bármikor el lehet menni csak meg kellett kérni egy Seniort hogy kísérjen el""
Szóval ha én 30 évesen elmegyek BME-re másod diplomára és csak elmegyek a golyataborba mert miért ne, szaktársakkal csapatépitő, akkor majd engem is kísérgetni fognak a WC-re? Már akkor lebasztam volna egy nagy pofont ha a gatyáim között kutakodnak
"Wc-re igenis bármikor el lehet menni csak meg kellett kérni egy Seniort hogy kísérjen el"
Nálunk utoljára az oviban kellett megkérni az óvónőt, hogy kísérjen ki wc-re, már általános elsőben is kiengedtek egyedül is.
Hogy lehet itt ennyi szellemi fogyatékos? :DDD
Igen, magánterületen egy magánrendezvényen a szervezők szabják meg, hogy milyen szabályok vannak.
Azért mert ti "WC-re menés" alatt akartok drogozni, még jogos, hogy ott lesz egy senior, aki figyel arra, hogy ezt ne tehessétek meg.
Ennyi drogos gyökeret, mint a gyakorin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!