Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » BME-n történt gólyatábor...

BME-n történt gólyatábor miatt szerintetek mennyire meríti ki a BTK egyes paragrafusait? Börtönnel súlytható amit a szervezők csináltak?

Figyelt kérdés
Embertelen bánásmód, jogtalan kutatás, gyógyszerek elvétele, nem mehettél wcre nagy wc esélytelen, baseball utövel sürgettek, éjszaka fotókat készítettek rólad amit aztán mutogattak...stb

aug. 21. 16:56
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Remélem lesz következménye az egésznek.
aug. 22. 14:20
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Jogászként azt gondolom hogy ez több bűncselekmény törvényi tényállását is kimeríti, főleg amiatt hogy én kirábban TESZ-es rendőr voltam, de még ott is bármikor elmegettél vécére, meg bevehetted a gyógyszereid,nem volt ilyen kemény a kiképzés, mint ez a tábor
aug. 22. 18:12
 23/41 anonim válasza:
21%
VIKes gólyatábor "áldozat" volnék, nem tudom miért hisz mindenki azoknak a szenylapoknak. Wc-re igenis bármikor el lehet menni csak meg kellett kérni egy Seniort hogy kísérjen el (igen este is). Gyógyszert nem vettek el mindent és ha el is vettek valamit szóltál megkaptad. Fotók szerintem reggel csinálták amúgy ez mondjuk mindegy is netre nem rakták ki őket gondolom nem is szándékozzák, csak este ilyen vetítésen mutaták meg.
aug. 23. 12:12
 24/41 anonim ***** válasza:
33%
23 de egy felnőtt embert, miért kell kísérgetni a wc-re? Ez is séri az alapvető jogokat. Arról nem is beszélve, hogy a fideszes egyetemi vezetés ezzel akarja "pótólni" a sorkatonaságot, amire semmi szükség
aug. 23. 12:20
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

23.

Jó másodéves lesz belőled, úgy látom. Jövőre már te is elveheted a gyógyszert mástól, persze, ha szólnak, adsz belőle, lényeg, hogy legyél mindig elérhető és mind a 4 kilót cipeld magaddal végig.

aug. 23. 13:48
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

"Wc-re igenis bármikor el lehet menni csak meg kellett kérni egy Seniort hogy kísérjen el"

Magyarán gyakorlatilag rabként kezeltek titeket, és ebben te elsőéves egyetemistaként nem találtál semmi kivetnivalót?

aug. 23. 13:51
 27/41 A kérdező kommentje:
#23 Olvastam már ilyeneket, hogy "Nem volt semmi". Ezzel kezdődik a védekezés, mert fosnak a büntetőeljárástól vagy hogy kibasszák őket az egyetemről.
aug. 23. 14:32
 28/41 A kérdező kommentje:

""Wc-re igenis bármikor el lehet menni csak meg kellett kérni egy Seniort hogy kísérjen el""

Szóval ha én 30 évesen elmegyek BME-re másod diplomára és csak elmegyek a golyataborba mert miért ne, szaktársakkal csapatépitő, akkor majd engem is kísérgetni fognak a WC-re? Már akkor lebasztam volna egy nagy pofont ha a gatyáim között kutakodnak

aug. 23. 14:34
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

"Wc-re igenis bármikor el lehet menni csak meg kellett kérni egy Seniort hogy kísérjen el"

Nálunk utoljára az oviban kellett megkérni az óvónőt, hogy kísérjen ki wc-re, már általános elsőben is kiengedtek egyedül is.

aug. 23. 14:36
 30/41 anonim ***** válasza:
0%

Hogy lehet itt ennyi szellemi fogyatékos? :DDD

Igen, magánterületen egy magánrendezvényen a szervezők szabják meg, hogy milyen szabályok vannak.

Azért mert ti "WC-re menés" alatt akartok drogozni, még jogos, hogy ott lesz egy senior, aki figyel arra, hogy ezt ne tehessétek meg.

Ennyi drogos gyökeret, mint a gyakorin...

aug. 23. 15:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!