Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » BME-n történt gólyatábor...

BME-n történt gólyatábor miatt szerintetek mennyire meríti ki a BTK egyes paragrafusait? Börtönnel súlytható amit a szervezők csináltak?

Figyelt kérdés
Embertelen bánásmód, jogtalan kutatás, gyógyszerek elvétele, nem mehettél wcre nagy wc esélytelen, baseball utövel sürgettek, éjszaka fotókat készítettek rólad amit aztán mutogattak...stb

aug. 21. 16:56
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
62%
En meg el se mentem gólyatáborba, mert tudtam, hogy egy fasság az egész, és semmilyen haszna nem lesz a jövőre nézve sem.
aug. 21. 17:40
 12/41 anonim ***** válasza:
0%
Erről valami hivatalos írást tudsz linkelni, hogy ezek megtörténtek? Csak mert anélkül eléggé provokáció szagú a kérdés, bár az óvszeres dolgot én is hallottam ismerőstől, és én is ledöbbentem.
aug. 21. 17:51
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

A net tele van beszámolókkal, hogy ez történik. Még a gyakorin idén is volt kérdés a gólyatábor előtt, hogy milyen, ahol le lett írva, hogy ilyen lesz.

aug. 21. 18:11
 14/41 anonim ***** válasza:
2%
A gólyatábor olyan, mint a békemenet. Azok az egyszerű prolik mennek, akik félnek, hogy majd kitaszítottá válnak, ha nem mennek.
aug. 21. 18:13
 15/41 anonim ***** válasza:
7%

"nőként sem mehetsz el mosdóba (főleg ha menstruálsz) az még akár egészségügyi károsodást is okozhat"

A menstruáció hogy függ össze az egészségkárosodással, ha nem jutsz mosdóba?! Nyilván alapprobléma, de ezt nem értem, ne haragudj...

aug. 21. 18:13
 16/41 anonim ***** válasza:
88%
Bme gólyatáborban ahol voltam ott kikötözték a gólyákat egy fához és spagettivel dobálták őket.
aug. 21. 18:14
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem nem engedtek volna ki wc-re en gond nelkul odahuggyoztam volna az ajto melle
aug. 21. 19:29
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Nos...Olyan nincs, hogy nem engednek. Mi az, hogy nem engednek? Azt mondják, hogy nem, te meg tűröd? Akkor semmi...

Bezárnak kulccsal? Az már bűncselekmény.

Ha nem tudod előre, hogy ez lesz, eljössz, a pénzedet nem adják vissza: szintén támadható jogilag.

aug. 21. 20:20
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

“ nőként sem mehetsz el mosdóba (főleg ha menstruálsz) az még akár egészségügyi károsodást is okozhat"

A menstruáció hogy függ össze az egészségkárosodással, ha nem jutsz mosdóba?! Nyilván alapprobléma, de ezt nem értem, ne haragudj...”

35-40 celsiusban (testhőmérséklet) a vér igen gyorsan bomlik és masszív fertőzéseket tudsz összeszedni, ha nem cserélsz időben betétet (1-2 óránként) vagy tampont (3-4 óránként, teoretikusan is max 8 óránként kell cserélni, realitás rövidebb idő), emellett, ha nem tudnak rendesen kezet mosni, az további fertőzésveszély. Extrém esetben halálos (tss) kimenetele is lehet egy túl sokáig bent maradt tamoponnak.

aug. 21. 23:11
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Én legkésőbb ott hazaindultam volna, amikor a fehérneműimet át akarták volna kutatni, meg a gyógyszereimet elvenni.

Ha én a BME vezetőinek helyében lennék, mostantól betiltanám a gólyatáborokat.

aug. 22. 00:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!