BME-n történt gólyatábor miatt szerintetek mennyire meríti ki a BTK egyes paragrafusait? Börtönnel súlytható amit a szervezők csináltak?
A net tele van beszámolókkal, hogy ez történik. Még a gyakorin idén is volt kérdés a gólyatábor előtt, hogy milyen, ahol le lett írva, hogy ilyen lesz.
"nőként sem mehetsz el mosdóba (főleg ha menstruálsz) az még akár egészségügyi károsodást is okozhat"
A menstruáció hogy függ össze az egészségkárosodással, ha nem jutsz mosdóba?! Nyilván alapprobléma, de ezt nem értem, ne haragudj...
Nos...Olyan nincs, hogy nem engednek. Mi az, hogy nem engednek? Azt mondják, hogy nem, te meg tűröd? Akkor semmi...
Bezárnak kulccsal? Az már bűncselekmény.
Ha nem tudod előre, hogy ez lesz, eljössz, a pénzedet nem adják vissza: szintén támadható jogilag.
“ nőként sem mehetsz el mosdóba (főleg ha menstruálsz) az még akár egészségügyi károsodást is okozhat"
A menstruáció hogy függ össze az egészségkárosodással, ha nem jutsz mosdóba?! Nyilván alapprobléma, de ezt nem értem, ne haragudj...”
35-40 celsiusban (testhőmérséklet) a vér igen gyorsan bomlik és masszív fertőzéseket tudsz összeszedni, ha nem cserélsz időben betétet (1-2 óránként) vagy tampont (3-4 óránként, teoretikusan is max 8 óránként kell cserélni, realitás rövidebb idő), emellett, ha nem tudnak rendesen kezet mosni, az további fertőzésveszély. Extrém esetben halálos (tss) kimenetele is lehet egy túl sokáig bent maradt tamoponnak.
Én legkésőbb ott hazaindultam volna, amikor a fehérneműimet át akarták volna kutatni, meg a gyógyszereimet elvenni.
Ha én a BME vezetőinek helyében lennék, mostantól betiltanám a gólyatáborokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!