Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A BME gólyatábor szervezői,...

A BME gólyatábor szervezői, miért ennyire sötétek, hogy kitiltják a gólyatáborból az óvszert? Csak nem a Fidesz ifjúsági tagozatának az emberei ülnek ott is?

Figyelt kérdés
[link]

aug. 18. 12:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Mégis mit gondolsz? Orbán apánk a maradék területeket is hatalma alá hajtja. Akinek ez nem félelmetes annak nem tudom mi az.
aug. 18. 12:59
 2/19 anonim ***** válasza:
65%
Nincs igazatok! A történtek alapján én inkább a KDNP-re hagyta a HÖK megszervezését. Ha még keresztet is kell a diákoknak ácsolni a szabadidejükben akkor tuti!
aug. 18. 13:11
 3/19 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
40%
Felnőtt férfiak kibírnak 2 napot szegsz nélkül. Nők meg amúgy sincsenek a BME gólyatáborban.
aug. 18. 13:28
 4/19 anonim ***** válasza:
30%

Egyáltalán nem annyira "túl szexualizált" egy ilyen gólyatábor... Inkább a játékokról meg a piáról szól az egész. Teljesen hülye aki ilyeneket ír, de mi akik voltunk gólyatáborba pontosan tudják...

Persze vannak akik lefekszenek, de egyáltalán nem igaz hogy mindenki mindenkivel orrba szájba.

aug. 18. 13:32
 5/19 anonim ***** válasza:
12%
Mert van eszük.
aug. 18. 13:34
 6/19 anonim ***** válasza:
55%

Pedig ott megy a szex non stop 😻

aug. 18. 13:35
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Hát ez szopás lesz! :)
aug. 18. 13:39
 8/19 anonim ***** válasza:
27%

A BME gólyatáborok eddig is degeneráltakkal voltak tele, legyünk őszinték.

Amúgy meg akkor majd a csajok visznek helyettte fogamzásgátló tablettát. :D

aug. 18. 13:44
 9/19 A kérdező kommentje:

Én is voltam gólyatáborban, napszaktól függetlenül, mindig ment a szex. Mindig akadt egy olyan részeg/félrészeg csaj, akit meg lehetett pukkantani.😊

aug. 18. 13:46
 10/19 anonim ***** válasza:
14%

#13:35

Persze, mindenkinek van olyan haverja aki elmesélte, hogy hogy szexelt egyszerre 3 szűz csajjal és mindenki análba akarta xDD De a realitás az nem ez...

aug. 18. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!