Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A BME gólyatábor szervezői,...

A BME gólyatábor szervezői, miért ennyire sötétek, hogy kitiltják a gólyatáborból az óvszert? Csak nem a Fidesz ifjúsági tagozatának az emberei ülnek ott is?

Figyelt kérdés
[link]

aug. 18. 12:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

#10 Erre annyit tudok mondani, hogy neked sajna nem sikerült kihoznod a maximumot a gólyatàborból. :D

Még nekem is sikerült összehozni egy orált ott, pedig én aztán nem vagyok egy adonisz

aug. 18. 13:55
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Ezt én se értem! Most akkor akarják, hogy szülessenek gyerekek vagy nem?!
aug. 18. 14:10
 13/19 anonim ***** válasza:
23%
mi a baj z hogy csa 3 csaj van?
aug. 18. 14:18
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Bme vik golyataborrol van szó. Tehat max 10 ember erintett, az 1000-ből. Nem erdemes igy felfujni a temat.

Amugy is egy kalap szar az a golyatabor, azt javaslom a golyaknak ne menjenek, nem maradnak le semmirol. Ez volt VIK-eskent mondom.

aug. 18. 15:45
 15/19 anonim ***** válasza:
20%

Az egyetlen hely a világon, ahol a csajok legálisan nem viselnek fehérneműt.

Egyébként van egy politikai film, egy nőről szól, aki USA elnöke akar lenni, és keresnek; találnak is ellene anyagokat "látszik az arca" próbálják rávenni, hogy lépjen vissza a jelöléstől, mert úgysem fogja támogatni a többség a tanácsban.

A nő nem tagadja, de nem is ismeri el a fiatalkori könnyelműségét, és azt mondja, ha férfi lenne, akkor az már nem is lenne gond, amit anno csinált. Nimfomániás volt és a gólyatáborban minden fiúval csinálta, nem válogatott. A szobája előtt ott álltak sorba a srácok mikor kerülnek sorra.

aug. 18. 20:13
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

Érdekes. 10 éve ugyanitt még osztogatták egy kérdőív kitöltéséért cserébe.

Mondjuk használni nem sok esély volt az ivararány miatt. :D

Szerintem itt arról lehet szó, hogy arra a pár darab gólyalányra a szervezők akarnak rárepülni. :D

aug. 19. 21:01
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

Tessék mondani az ELTE-s gólyatábor merre van? Ott biztos jobbak az arányok.

Különben annak idején se a gólyatáborok, hanem az építőtáborok vitték a prímet a ki-hol vesztette el a szüzességét, ki hányszor, kikkel akciózott versenyben.

aug. 19. 21:39
 18/19 anonim ***** válasza:
56%
Beszántani az egészet. Tök feleslegesek.
aug. 21. 18:52
 19/19 anonim ***** válasza:
60%

A mai világban már b@szni se lehet normálisan...

Először a Rammstein koncert after partyját tiltják be, pedig egyes csajok bevallották, hogy igenis beleeggyeztek a szexbe az együttes tagjaival korábban...

Most meg a gumióvszert tiltják ki a gólyataborból, agyam eldobom !

aug. 22. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!