Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A technikumokba sem lehet...

A technikumokba sem lehet szeptembertől telefont bevinni?

Figyelt kérdés

A 245/2024 Korm. rendeletben a következő intézmények vannak:

Ált. isk. 1-8. évf.

Gimnázium 9-12. évf.

Szakgimnázium 9-13. évf.

foglalkozások ideje alatt a kollégiumokban....

Kérdésem az, hogy tehát a Technikumba továbbra is használhatja a diák, ha a házirend nem jár el máshogy?

aug. 10. 09:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%
Szerencsére nem használhatja.
aug. 10. 09:43
 2/15 A kérdező kommentje:
Miért is nem? Konkrétan nem találtam ilyen pontot.
aug. 10. 09:44
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Senki nem tudja még mi lesz itt... várd meg, amíg a sulid kiír valami szabályzatot.
aug. 10. 10:02
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
A szakgimnázium maga a technikum. És én a helyedben örülnék neki, mert a hülyegyerek legalább tanulásra lesz kényszeritve.
aug. 10. 10:52
 5/15 anonim ***** válasza:
11%
4-es, nem. A szakgimnáziumok a művészeti középiskolák. Rajz, zene, tánc. A technikumban meg kézzelfoghatóbb szakmákat tanítanak, és másik minisztériumhoz tartoznak, ezért nem szerepelnek a törvény leírásában, és ezért is jogos a kérdés.
aug. 10. 11:04
 6/15 A kérdező kommentje:

5nek igaza van.

Vannak külön szakgimik (főleg Művészeti), és vannak technikumokba, ahol szakmát kapsz. Nem ua. a kettő, nyilván nem írtam volna ki a kérdést, ha ugyan az lenne.

aug. 10. 11:13
 7/15 anonim ***** válasza:
20%
Kedves 5-6-osok, kérlek ne okoskodjatok. A szakgimnázium maga a technikum
aug. 10. 11:57
 8/15 anonim ***** válasza:
72%
Kedves hetes, kérlek ne butáskodj. :) Tudom, hogy rengeteget változtak ezek az elnevezések az utóbbi években, nem könnyű 40+-osan követni, nekem se menne, ha nem lenne középiskolás kölyköm, de 2020 óta ez az aktuális.
aug. 10. 12:07
 9/15 A kérdező kommentje:

Benne vagyok a rendszerbe, kedves 7es.

2020 óta a Szakképzési Centrum intézményi Technikum ak, vagy Szakképző iskolának hívják.

Szakgimiben nem adnak már szakmát. Más volt a képzés menete is.

Tisztelettel megkerlek, hogy te ne okoskodj. Áder János sem államfő már, nem tudom, tudod-e. :)

aug. 10. 12:17
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
9-re, mondjuk ha ottdolgozóként nem értitek, hogy rátok vonatkozik-e ez a hülye szabály, akkor szomorú vagyok, mert egyszeri szülőként várhatom, mire kiderül, hogy mi vonatkozik a gyerekeimre... :D Katyvasz az egész és jó dolognak sem tartom. A 9.-esem a telefonján nézi a krétában az órarendet, hogy csak egy apróságot említsek.
aug. 10. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!