X0 kérdése:
Mi történik ha egy diák nem hajlandó leadni az okostelefonját?
Figyelt kérdés
Épp most hallottam a 19:30-as M1 Híradóban. Nem vagyok már iskolás, csak kíváncsi vagyok rá. Az biztos, hogy ha tőlem megpróbálná valaki, mondjuk egy tanár elvenni, rablásnak tekinteném, akár ordítanék is hogy "rabló", erőszakkal venném vissza tőle, és rögtön hívnám is a 107-et hogy kiraboltak, akár óra közben.aug. 9. 20:08
1/47 anonim válasza:
Rendőrt hivnak rá
Magyarország, megérkezett, egészen a 21. század Észak-Kóreájába.
2/47 A kérdező kommentje:
1-es: szerintem a rendőr se veheti el erőszakkal, az is rablás, egy okostelefon nem bűnjel, pusztán mert nála van, így nem foglalhatja le.
aug. 9. 20:12
3/47 A kérdező kommentje:
Gondolom osztályfőnöki, aztán igazgatói, aztán repül: általános iskolában 1 napot eltölt máshol, azon a napon a szülei visszaíratják a területileg illetékes iskolába.
aug. 9. 20:13
4/47 anonim válasza:
Felrúgják a gyereket és utána a tanárt kitüntetik
5/47 anonim válasza:
20:09 - briteknél már azért is bajba kerülhetsz ha olyan tartalmat osztasz meg amit nem kéne.
6/47 anonim válasza:
Nagy segitség ez a brit családoknak, na de, hogy a megnemszületett magyar gyereknek, mennyire lesz az?!
7/47 anonim válasza:
Nem tudom ez mennyire reális, hogy a kisgyerekre majd kihívják a rendőrt, miközben a falvakban a kisebbség idős néniket erőszakolgatnak meg gyilkolásznak. A vonaton kizárólag jegy nélkül utaznak és inzultálják az embereket, de nem szállítja le őket senki...
8/47 anonim válasza:
Opciók :
-Órai munka 1-est kap
-Feleltethetik
-írásbeli számonkérés.
Én azt szoktam, ha szórakozik azon a böködőn. Én így hívom. Akkor mindent tud vagyis kap egy röpdolit 5 kérdéssel osztályozva 😅
9/47 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, 1, 5-7-et hasznosnak jelöltem.
Ugye 2 eset van: nem is tudnak róla hogy van nála, a másik hogy megmondja hogy van nála, és megtagadja a leadást, esetleg elmondja hogy megpróbálják elvenni tőle, rablásnak tekinti, és órán hívja a segélyhívót.
aug. 9. 20:19
10/47 anonim válasza:
Ha terelnék, akkor elkezdenék beszélni a betöltetlen tanári állások számárol, esetleg arról, hogy ez milyen jó lesz majd a pedofil tanároknak, vagy, hogy a gyerekszületési kedvnek, na ez lenne az igazi nagy terelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!