Melodiákot fel lehet jelenteni, kötelezettségszegésért amiért nem utaltak fizetést?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna, a munkaszerződésben 10.-e határidő, amit velem kötettek. Júliusban dolgoztam, szóval itt az se lehet, hogy augusztusi munka, ami szeptemberben került kifizetésre. Mentorom nem veszi fel, irodát felhívtam, ahol bunkóan mondta a nő, hogy ezzel nem tudnak mit kezdeni.
Hétvégére nincs pénzem, szüleim nem támogatnak, kajám sincs, senki se tud segíteni, tulajdonképpen, egy tál étellel sem.
Ha hétfőn jön ki az is késő, valószínűleg késedelmi díjat nem fizetnek, viszont ezt a két nap éhezésem, és egyéb programom ami 11-ére lett beigérve, lemondásra kerülése miatt, óriási balhét akarok csapni.
aug. 9. 17:54
21/26 anonim válasza:
Szerintem meg sem érdemelné, hogy megkapja, olyan cifra "jókívánságokat" kaptam tőle, csak mert leírtam az igazat, hogy kételkedni kezdtem nem-e direkt nem küldik neki.
22/26 anonim válasza:
21 Gondolom neked is a szuleidrol irt szep kivansagokat... mint valami gagyi amcsi horrorfilm. :3 Nagyon cuki kisgyerek. 😆😆😆
23/26 anonim válasza:
Igen, írtam is neki, hogy gratulálok. xd
24/26 anonim válasza:
Nekem is írt szépeket, reméljük, egyetemista és jól fizető, megbecsült szakmája lesz hamarosan
25/26 gungasam válasza:
Én inkább az adóhivatalnál jelenteném fel őket nem a rendőrségen. Szerintem ha nem fizettek ki téged akkor az adódat is elcsalták...Az adóhatóság lehet, hogy komolyabb cég mint a büdöslábú zsernyákok.
26/26 anonim válasza:
25, milyen adóját? Semmiféle adót vagy járulékot nem kell fizessen 25 év alatt diákmunkásként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!