Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért én mit kaphatok?

Ezért én mit kaphatok?

Figyelt kérdés

Hogyha megtevesztessel, csalással kicsaltak tőlem pénzt és tárgyi dolgokat. Ezeknek az összértéke majdnem átlépi a 2 millió forintot.

Rendőrség semmit nem csinál, ha csinálna akkor sem kapnak vissza a pénzemet.

Ha viszont ettől az illetőtöl meg nem tudom hogy de visszaszerzem akár lopással vagy bármivel a dolgaimat akkor én mit kaphatók?

Szükségem van a pénzemre.

Bizonyítani tudom számlákkal hangüzenetekkel messengeres üzenetekkel hogy kicsalta tolem.

2024. aug. 5. 20:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Kérdező csak szólok hogy nemcsak magyarországon hanem az egész világon védve van a tulajdonjog, nem csak a normál emberek tulajdonjoga hanem.a tolvajoke is, az az a lopott áru is védett különben svájc, Luxemburg,montenegró, miami, már megszűnt volna!

Az összes tolvaj és politikus.lopott vagyona veszélyben lenne!

2024. aug. 7. 20:58
 22/29 A kérdező kommentje:

21-es Tehát azt akarod mondani hogy ha kvázi én visszalopom akkor védve lesz ugyanúgy?

Mert az lesz. Bemegyek a lakásba ha ordibalni fog akkor fog. Ha kihívja a rendőröket mire kiernek már nem leszek ott. Ha megkérdezik mégis miért vettem el. Megmutatom a hangüzenetet a számlákat az üzeneteket.

És nem fogok kapni érte semmit hiszen ő ugyanezt tette.

2024. aug. 7. 21:32
 23/29 anonim ***** válasza:

22.

csak a törvényesített lopás megengedett!

amit ő csinált azt a törvény megengedi, amit te csinálsz azt a törvény nem engedi

2024. aug. 7. 21:36
 24/29 A kérdező kommentje:

23-as: Ezt nem teljesen értem. Itt tényekről beszélünk és nem torvenyekrol.

Ha tőled elvesznek csalással egy autót. Utána mit csinálsz? Feljelented? Nem fogod visszakapni O viszont kap egy felfüggesztett börtönt és ennyi de kocsis már soha nem lesz. Akkor mégis mit csinálsz? Megpróbálod akkor törvényes akár nem törvényes úton visszaszerezni.

Mert kell. Mert az emberek pénzből élnek és mindenki már aki megdolgozott a pénzért.

Ezért. És ha vissza veszed mit fogsz kapni a törvény szerint? Ugyanúgy legsúlyosabb esetben felfüggesztett börtönt. Csak éppen újra meglett az autód. És te használod. Ennyi.

2024. aug. 7. 21:41
 25/29 anonim ***** válasza:

24.

"Ha tőled elvesznek csalással egy autót. Utána mit csinálsz? "

Az, hogy Én mit csinálnák az egy másik dolog, valószínűleg véletlenül balesetet szenvedne az illető, akkor is ha kijonne a sittrol!

nem fogod fel hogy a törvények nem téged képviselnek hanem a rablóbandát?

2024. aug. 7. 21:44
 26/29 anonim ***** válasza:

"Ezért. És ha vissza veszed mit fogsz kapni a törvény szerint? Ugyanúgy legsúlyosabb esetben felfüggesztett börtönt. Csak éppen újra meglett az autód. És te használod. Ennyi."

Akkor.miert nem ezt teszed?

2024. aug. 7. 21:46
 27/29 A kérdező kommentje:

26-os: ezt fogom csinálni. Visszafogom szerezni a dolgaimat.

25-os: Nekem ez teljesen mindegy hogy mit/kit képviselnek. Felőlem védhetik a gyilkosokat is. Viszont az én pénzem én dolgoztam meg érte becsületesen és adoztam le tehát az enyém. Az hogy utána kit fognak védeni vagy kinek lesz igaza engem már nem érdekel. Engem csak az érdekel hogy a saját pénzemet vissza szereztem semmi más.

2024. aug. 7. 21:51
 28/29 A kérdező kommentje:
* vissza szerezzem
2024. aug. 7. 21:51
 29/29 anonim ***** válasza:

27.

De ha már lopsz akkor miért csak a tiedet lopod vissza?

2024. aug. 7. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!