Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A szomszédom és családja...

A szomszédom és családja azzal gyanúsít, hogy kiszúrtam az autójuk kerekét, ma jött egy rendőr. Mit tehetek? Vagy készüljek-e esetleg valamire?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Tegnapi nap folyamán összekaptam a szomszéddal, amiatt, hogy nem engedem be őket füvet szedni. Előzmények: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..

Ma jött hozzám rendőr, elkérte az adataimat, és megkérdezte, hogy a biztonsági kamerám rögzít-e. Az utcából folyamatosan hallom vissza mindenkitől, hogy engem gyanúsítanak, hogy biztos én voltam, és már most látom, nem lesz nyugalmam tőlük... Nincs erről felvételem sem, hogy meg tudjam védeni magam, vagy bebizonyítsam, hogy nem én voltam. Nem is tudom, mit képzelnek, hogy nőként ilyenekkel foglalkozom? Állítólag nekik kell bizonyítani, hogy én tettem. Nos, eléggé megijedtem ettől az egésztől, baromira rosszul érzem magam emiatt, hogy lassan rólam beszél az egész község...illetve nagyon gyanús, hogy hirtelen ez történt...

aug. 5. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem Neked kell védekezned felvétellel! Nekik bizonyítani!
aug. 5. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy készüljek-e esetleg valamire?"

igen. megvárod amik feljelentenek utána szépen vissza jelented őket ráadalmazásért .

aug. 5. 17:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, ugyanezt mondták nekem is, nem aggódom, mert biztosan nem csináltam semmit, csak sosem keveredtem ilyenekbe...Plusz, azt hiszem, kicsit jobban aggaszt az, mit fognak gondolni rólam az emberek, mert már szembejött valaki, aki megkérdezte, tényleg ilyet csináltam?^^ Hihetetlen mire képes egy-két nyugdíjas, ha nem az lesz, amit ő akar...
aug. 5. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Menj be a helyi kávézóba és terjeszd el róluk, hogy alaptalanul vádaskodnak!

de úgyis fölösleges mert ha rákalmazásért majd följelented őket akkor úgyis eltéred a faluban hogy ki a hibás.

aug. 5. 17:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehetne arról felvétel, hogy NEM te szúrtad ki a kereket!? Legfeljebb arről lehetne, ha valaki éppen kiszúrja. Ne foglalkozz velük, látják, hogy téged bosszanthatnak, és ezt kihasználják.

Nem neked kell bizonyítani az ártatlanságodat, hanem nekik azt, amivel vádolnak.

Beszéld meg velük, vagy inkább írd meg nekik, hogy pl.kéthetente kedden este 19.00 és 19.20 perc között átjöhetnek füvet szedni. Máskor nem.

Ha továbbra is csengetgetnek, kiabálnak, jelentsd fel őket zaklatásért.

aug. 5. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok.

Valószínű, hogy mással is szívóznak, az szúrta ki. Ismerik már őket, ne aggódj, hogy mit gondolnak rólad.

aug. 5. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden alkalommal, amikor balhéznak, hívj rendőrt!
aug. 6. 00:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha esetleg balhéznának, feljelentenek olyasmiért, amit el sem követtem, a bizt kamerám már rögzít, mert előfizettem és biztosan meg fogom tenni a szükséges lépéseket. Köszönöm a hozzászólásokat! :)
aug. 6. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!