Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi történhet, ha feljelent...

Mi történhet, ha feljelent amiért nem váltottam vissza a 100 euróját?

Figyelt kérdés
Egy benzinkúton dolgozom, és kedd éjszaka bejött egy csávó, aki 25ezerért tankolt, és kártyával akart fizetni. Csakhogy nem volt rajta pénz, és kp sem volt nála, csak 100 euró. Végül megeggyeztünk személyesen, hogy a saját pénzemből kifizetem a benzint, ő pedig zálogba otthagyja másnapig a 100eurót. Megmondtam neki a beosztásom, és a telefonszámom is megadtam. Csakhogy másnap nem jelentkezett, hanem csak ma hívott fel, hogy hozza a 25 ezret, és adjam vissza neki a 100 euróját. Mondtam neki, hogy másnapról szólt az alku, most pedig már vasárnap van, úgyhogy bukta a dealt, és nem adom vissza. Erre megfenyegetett, hogy feljelentést tesz.

2024. aug. 4. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szóval, ha valakinek odaadom a kocsit, hogy vigyázzon már rá másnaoig, de véletlenül csak egy nappal később kérem vissza, megtarthatja a kocsim? Ugye, hogy nem? Ugyanaz a kettő, csak az összeg más...
2024. aug. 4. 22:24
 12/15 anonim ***** válasza:
*másnapig
2024. aug. 4. 22:24
 13/15 anonim válasza:
48%
Inkább hajtott volna el fizetés nélkül. Dupláját hagyta ott, remélem tényleg feljelent és buksz a kamera felvételen és soha többet nem dolgozhatsz kúton.
2024. aug. 5. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:
95%

Es mashol sem.. ilyen emberrel mint a kerdezo is, ki akarna egyutt dolgozni??

Ehhez nem volt jogod, azert 15 ezer ft-ert igy elasni magad...

2024. aug. 5. 18:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Na kerdezo, mi tortent veled azota??
2024. aug. 8. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!